Wpis z mikrobloga

@GibolXD @zdrajczyciel: @Dingik po prostu mu nie zapłacą i napiszą pismo. Jak cwaniak będzie chciał tych pieniędzy to proszę bardzo, niech idzie do sądu i udowadnia że stoczył walkę i należą mu się pieniądze za to xD

Obiektywnie patrząc to raczej koniec Natana Macrona w patofederacjach. Nikt nie potrzebuje drugiego najmana.
@Bover: Zobowiązanie kontraktowe typie, wszystko definiuje umowa, co jest uznawane za wypełnienie zobowiązania umownego, jeśli samo wyjście i gong to muszą zapłacić. A jak nie chcą to sąd ich wyjaśni xD

Wracaj do podbazy
@zdrajczyciel: synku, ja mam dłużej konto niż ty na świecie jesteś.

Takie są realia, federacja mu nie zapłąci i on sam się będzie musiał starać o pieniądze. Jak chce wykazać, że owe zobowiązanie wypełnił, to jedyna droga to droga sądowa.
@zdrajczyciel: ale czemu jesteś taki agresywny synku? xD

Przecież wyjaśniłem tylko, że twój chłopak nie dostanie pieniędzy i będzie musiał ich dochodzić w sądzie. Innej drogi przecież nie ma. Co zrobi, poskarży się Adamowi Ferrari? xD

Weź dziecko zluzuj, serio. Chyba zbyt osobiście traktujesz swoich internetowych idoli i ich przygody.
@zdrajczyciel: syneczku, bez nerwów. Serio. Po nowym roku czeka gimnazjum, zestresujesz się za bardzo i do pedagoga szkolnego jeszcze będziesz musiał iść. Klasa się będzie z ciebie śmiać :(

To, że mi tutaj narzygałeś w odpowiedziach nie pomoże też temu, żeby twój idol dostał pieniądze.