Wpis z mikrobloga

Pytanie oczywiście pozostało bez odpowiedzi. Cechą charakterystyczną uberspadkowicza jest połączenie manii wyższości z brakiem własnych osiągnięć. Wyobraźcie sobie, że przez trzy lata codziennie pod sklepem zaczepia was zwykły żul, który wykrzykuje, że nie potraficie zarabiać, pracować i na niczym się nie znacie. A potem bardzo zadowolony z siebie odwraca się i odchodzi. Dokładnie ten sam mechanizm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nieruchomosci
wypopekX - Pytanie oczywiście pozostało bez odpowiedzi. Cechą charakterystyczną ubers...

źródło: pytanie bez odp

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wyobraźcie sobie, że przez trzy lata codziennie pod sklepem zaczepia was zwykły żul, który wykrzykuje, że nie potraficie zarabiać

@wypopekX: W sumie żul miałby rację, mogłem isć na programistę juniora w 2018 i nie poszedłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) dziś by było 30k na fakturce zamiast marnego 16k brutto uop
  • Odpowiedz
@wypopekX: Trolle to mają to do siebie, że czerpią przyjemność z samego pisania i czytania potem jak ludzie się brandzlują do tych wpisów. Co w sumie robicie wspominając non stop micka.... A może on jest bogaty, handluje nieruchami albo nawet sam jest deweloperem i skręca bekę największą z tu obecnych. A może to reptilianin 0__o
  • Odpowiedz
  • 0
A może on jest bogaty, handluje nieruchami albo nawet sam jest deweloperem i skręca bekę największą z tu obecnych

@GOHAN: Myślę, że nie miałby wtedy takiej motywacji, żeby tu siedzieć dzień w dzień i klepać te same zarzutki, po prostu jego życie poza kompem byłoby na tyle ciekawe, że by się znudził. Ale to, że sami go karmimy atencją to fakt. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wypopekX: Wyobraź sobie, że masz hajsu jak lodu, byłeś już wszędzie, ruchałeś już wszystko, ćpałeś najlepszy k--s z tyłka Paris Hilton - co tu jeszcze robić ? No jak nic, naganiać na wykopie (ʘʘ)
  • Odpowiedz