Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
#bekazkonfederacji #bekazkorwina #bekazprawakow #polityka
To by zresztą wyjaśniało, dlaczego uważa, że kobiety to tępaki - z innymi nigdy nie wylądował w łóżku.
A już wiem - skoro nie zrozumiałeś zdania o pedofilii to i tych trudniejszych tez nie łapiesz.
O Korwinie tak naprawdę najlepiej wypowiedział się Szatkowski mówiąc, że Korwin to żaden konserwatywny liberał, tylko polityczny schizofrenik.
Link i bonus
@Smalec_z_ogorkiem: XD
Hahaha... Nie wiedziałem, ale trafiłem. XD
Obstawiam raczej, że to on ich nie pociąga. XD
@7160: znamienne, że nawet nie raczyłeś obejrzeć, a już się ustosunkowałeś. :*
@Smalec_z_ogorkiem: Nie. Korwin nigdy nic nie o---------ł. Jedynie możesz się przyczepić, że nie przewidział wojny na Ukrainie. Każda inna jego wypowiedź jest dość trafna. Boją się - że gawiedź nie zrozumie co Korwin mówi.
@Smalec_z_ogorkiem: Nigdy czegoś takie nie powiedział, kłamczuszku. Nie najlepiej o tobie świadczy, że musisz uciekać się do kłamstw, żeby "udowodnić" swoją tezę.
Być może jest katolikiem. Nigdy jednak nie postulował więzi państwa z religią. Nie jestem pewien, czy popiera krzyż w sejmie. Z pewnością jest za wyrzuceniem religii ze szkół.
@13f14: To pewnie jakiś Koroluch - "o, paczcie, zaraz wam ódowodnie jaki Korwin gupi, zaraz, o paczcie, o jósz!!!!" I pokazuje Korwina, który mówi "kobiety są średnio mniejsze od mężczyzn". A koroluch "oooo, mówiłem, że wam pokaże!!! on to naprawdę powiedzioł! Powiedzioł to! naprawe Powiedzioł!!!"
Nie na tym to polega. Jak twierdzisz, ze Korwin nie ma racji - udowodnij, że kobiety są równe mężczyznom, a nie puszczaj
I nic nie było wspominane w poście o więzi państwa z religią, to se sam dopowiedziałeś.
XDDDDD
Z tego co pamiętam mówił w tym wywiadzie, że lekka p-------a nie jest szkodliwa i zaznaczył, że nie mówi o gwałcie.
Wierzę, że nie jesteś aż tak głupi, by mylić "lekką pedofilię" z pedofilią reprezentowaną przez LGBT na przykład - o której szkodliwości Korwin mówi jasno i wyraźnie.