Aktywne Wpisy
Prawdopodobny scenariusz inwazji Rosji na NATO w roku 2044
Podążając za niemieckim dziennikiem "Bild", brytyjski dziennik "Daily Mail" opublikował "scenariusz rosyjskiego ataku na NATO"
Źródłem informacji były wypowiedzi byłego amerykańskiego dowódcy Bena Hodgesa i wielu analityków wojskowych.
Ich zdaniem możliwe kroki Rosji są następujące: Inwazja rzekomo rozpocznie się od cyberataków na dużą skalę, których celem będzie destabilizacja infrastruktury i łączności satelitarnej, co sprowokuje globalne zakłócenia Następnie Rosja ma przeprowadzić zmasowany atak rakietowy
Podążając za niemieckim dziennikiem "Bild", brytyjski dziennik "Daily Mail" opublikował "scenariusz rosyjskiego ataku na NATO"
Źródłem informacji były wypowiedzi byłego amerykańskiego dowódcy Bena Hodgesa i wielu analityków wojskowych.
Ich zdaniem możliwe kroki Rosji są następujące: Inwazja rzekomo rozpocznie się od cyberataków na dużą skalę, których celem będzie destabilizacja infrastruktury i łączności satelitarnej, co sprowokuje globalne zakłócenia Następnie Rosja ma przeprowadzić zmasowany atak rakietowy
snickers111a +36
Siedzę i sb piję szery luka a co tam u was
Także skończcie wmawiać że to jest choroba bo wszystko jest w głowie, w naszej psychice. Jestem pasywnym gejem i byłbym w stanie uprawiać seks z kobietą, to nie jest nie wiadomo jak trudne.
Wy po prostu nie możecie pogodzić się z tym że ludzie są wolni i mają pełnię praw decydowania o swoim życiu, taka jest brutalna prawda o was. Że ludzie nie żyją tak jakbyście WY tego chcieli.
#niebieskiepaski #rozowepaski #pokazniebieskiegopaska #homoseksualizm #swieta #rodzice #rodzina #lgbt #pokazmorde #wigilia #bekazlewactwa #konfederacja #polityka #sejm
Nie. To jest przestępstwo
@turfa8: wg nowej klasyfikacji chorób ICD11, która wchodzi od 2027r., już nie ma pedofilii jako choroby :)
@turfa8: Zawsze jak się pojawia ten argument to od razu wiem, że osoba je wypowiadająca ma gruby niedorozwój umysłowy i przerasta go włożenie minimum wysiłku intelektualnego w rozważenie tych dwóch skrajnie różnych od siebie sytuacji.
Tak, pedofilia to nie choroba, tak samo gwałt to nie jest choroba
@swynx: kolejny mędrzec się odezwał xD zanim zaczniesz się produkować to sprawdź sobie chociaż definicję słowa zamiast samemu sobie ją wymyślać xD
@Lugi: To chyba jasne, że chodzi w domyśle o czyny pedofiskie? Nie zakładam, żeby był ktoś na tyle głupi by postulował wsadzanie kogoś za myślozbrodnie, chociaż kto wie.
@BKZGlamrap: To co w ogólnym odbiorze wygląda dobrze, a co nie, jest mało istotne, akceptacja społeczna na różne tematy zmienia się wraz z czasem. Natomiast z logicznego punktu
@swynx: został wykreślony z listy chorób w cieniu wielkiego skandalu a do tego nikłą przewagą głosów.
Gdyby dzisiaj odbyło się głosowanie to jestem przekonany, że 99% osób uprawnionych do głosowania byłoby 'za' wykreśleniem bo nastroje społeczne się zmieniły, więc idiotycznym jest przywoływanie tego wykazu bo jest niekonsekwentny.
Został bo prawicowy Psychologowie czy tam naukowcy nie mogli się pogodzić z tym więc zażądali głosowania nad tym sprawią
Dla ciebie Homoseksualizm to "Chorobą" ale wiesz co? Homoseksualizmu nie da się leczyć czyli nie jest ona Chorobą de facto Homoseksulizm istnieje już chyba od początku pierwszych ludzi
No właśnie na ten moment Homoseksualizmu nie da się wyleczyć nie ważne jak bardzo byś się starał
Druga strona też to robi