Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#nieruchomosci #polska obecni 30 parolatkowi urodzili się za wcześnie na
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90

Piszę prototypy modeli (DS), potem OOP produkcyjny kod do odpalania modeli, scheduluje pipeliny, wysyłki do backendu (to wg mnie MLOps), potem sam sprawdzam czy backend prawidłowo wyświetla wysłane (to jakiś tester powinien być). Robię raporty tego co stworzyłem (to już wgle Analityk XD)
3 os team, który składa się z - uwaga uwaga - Data engineer, data analyst, no i ja 'Data Scientist'. XD
To nieduża firma, która dopiero zaczyna z AI. Mówię im od jakiegoś czasu, że potrzebujemy więcej ludzi, MLOpsa, Testera, ale mnie ignorują. Plus jakiś Super Senior DS by się przydał, bo jestem Midem i większe doświadczenie kogoś by się przydalo.
Z tego co czytam to w firmach raczej jest osobny zespół DS (3-5 os), a DE siedzą osobno. Nie wiem co z analitykami.
A jak jest u Was?
#programista15k #programowanie #korposwiat #it #praca #datascience #datascientist #ds #mlops #devops #analityk
źródło: 1t5iwk9ymbwa1
Pobierz- Elektromonter
- Administrator sieci
- Kurier
- Dozorca