Aktywne Wpisy
Metylo +129
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
awe333 +50
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
druga zagadka.
na pierwsy rzut oka trudno zgadnąć, co to, ale po pewnych detalach można (mam nadzieję) dostrzec, że to tak naprawdę inna wersja pewnego bardzo znanego, słynnego i kultowego auta. Co to za słynny pierwowzór, no i co to za auto.
To AC 428 (AC Frua), w praktyce (silnik, podwozie, wnętrze itd) jest to po prostu Cobra (AC 427) tylko że jej konstruktorzy pomyśleli, że będzie się równie dobrze sprzedawać z włoskim nadwoziem, ale się mylili.