Aktywne Wpisy
Piospi +361
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +899
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
@Linnior88
NO CZYLI CO OVER DLA MANLETA ZALOLAKA ,SKORO POLKA NAWET CIE NIE POZNALA TO JUZ MA TAKIE ZDANIE O TOBIE,JUST UBIERZ SIE JAK CZLOWIEK,A ZAPOMNIALEM,ZE BOICIE SIE WYJSC Z DOMU,KOMEDIA
Podaje limity wagowe dla zdrowej, ladnie wygladajacej, zadbanej I szczuplej kobiety zaleznie od wzrostu:
- 160cm-170cm max 60kg
-170-180 max 66kg
Hehehe 4lata treningow na silowni plus 3lata trenowania pięściarstwa. 87kg mięśni przy 182cm wzrostu... takze nie trafilas kompletnie, przykro mi. Nie ten adres
oczywiscie ze wiem. Ale ja bralem pod uwage kobiety w mojej wypowiedzi. Nie mezczyzn. Z kobiet regularnue uczeszcza na silownie moze 10-20% a naprawde trenuje a nie udaje moze 5%... reszta udaje ze cos Tam cwiczy a glownie robi aeroby albo fotki na insta. Takze zdecydowana wiekszosc kobiet nie ma nie wiadomo jakiej nadwyzki miesni, nawet te trenujace. Dlatego oczywiscie podtrzymuje moje normy dla kobiet, bo piszac je bralem