Wpis z mikrobloga

@wonsz337: ja od tych pierwszych jetów się trzymam z daleka, w ogóle mi nie podchodzą, albo "nowoczesne" od +10.3 albo zwykłe propy do 4.7, chociaż f-80a-5 wspominam miło w moim grindzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pally: Ten akurat to istna maszyna masochizmu 4x Red Top i brak uzbrojenia strzeleckiego ale za to szybszy od większości rzeczy i bardzo manewrowy. Niesamowita satysfakcja z ugrania czegoś. Z niskolewelowych jetów premium japoński F-86F-40 jest świetny.
@Pally: To by było trochę op jak ten aam, taki sparrow na sterydach z aktywnym radarem, korekcją kursy przez data link i nawigacją inercyjną. To taki nowszy i lepszy aim 54 phoenix tylko waży 1/3 i ma porównywalny teoretycznie zasięg.
@wonsz337: ale na ruskim strimie z updejtu już sie wygadali chyba że szykują się na dodanie ich w przyszłym roku. Najbardziej mnie rozwala to że ten jeden tryb gry w ogóle nie jest na to gotowy, nieważne czy lecisz dwupłatowcem czy F-16, startujecie z jednego lotniska i lecicie sie naparzać na środku mapy, a zmiana z 12vs12 na 16vs16 jeszcze ten chaos umocniła xD
@Pally: naziemka to ja głównie usa grałem i wszystkim po trochu, zresztą samolotami też ale kiedyś głównie niemcami gdzie mam wyniki porobione na bf 109 f-4 i k-4 i fw 190 d-9, mam nawet ultra rare Bf 109 E7/U2 tam kd 3/1 bo to op troszku