Aktywne Wpisy
illmatic +235
Jako wyborca partii z koalicji potrzebowałem:
- uregulowania rynku wynajmu
- wprowadzenia katastra
- uregulowania zawodu pośrednika i wprowadzenie jasnego prawa związanego z działaniem pośrednika w kontekście transakcji (np. zakaz brania pieniędzy za usługę od obu stron)
- obowiązek wynajmu/sprzeadazy mieszkań które stoją puste od np. roku - ukrócając w kolejny sposób spekulacje na rynku
Co dostaje:
- obietnice kolejnego programu który będzie napychał kasę developerom, pośrednikom i bankom a finalnie niszczył
- uregulowania rynku wynajmu
- wprowadzenia katastra
- uregulowania zawodu pośrednika i wprowadzenie jasnego prawa związanego z działaniem pośrednika w kontekście transakcji (np. zakaz brania pieniędzy za usługę od obu stron)
- obowiązek wynajmu/sprzeadazy mieszkań które stoją puste od np. roku - ukrócając w kolejny sposób spekulacje na rynku
Co dostaje:
- obietnice kolejnego programu który będzie napychał kasę developerom, pośrednikom i bankom a finalnie niszczył
sznioo +116
PiS ogłasza marsz na dziwną datę czwartek 16:00 -> w tym dniu pisowski SN ogłasza że wybory są nieważne, w tym czasie trwają też obrady Sejmu -> struktury PiS z całej Polski organizują szturm na Sejm próbując wyegzekwować nowe wybory
Dziwi mnie że prawie nikt o tym nie mówi, wszyscy mówią o proteście milionerów a przecież tu się ewidentnie prawdziwy pucz szykuje.
#bekazpisu #polityka #tvpis #bekazprawakow
Dziwi mnie że prawie nikt o tym nie mówi, wszyscy mówią o proteście milionerów a przecież tu się ewidentnie prawdziwy pucz szykuje.
#bekazpisu #polityka #tvpis #bekazprawakow
#tvpis