Aktywne Wpisy
dziadeq +211
W USA pewien bohater, kupuje suby u onlyfansiar i ich gołe zdjęcia wysyła do ich ojców. Ojcowie pewnie dumni są i na światach jest przyjemna atmosfera. Co Wy na to, żeby ktoś zrobił taką akcję (której nie popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)) u polskich onlyfansiar? Przeszłoby w Polsce? Czy tak nie wolno? Co sądzicie na ten temat?
#przegryw #p0lka #blackpill #przegrywpo30tce
#przegryw #p0lka #blackpill #przegrywpo30tce
eskejper +108
Tam pewnie gruba kasa za kurtyna jest kręcona. Nie wierzę żeby te programy były robione z myślą o obywatelach.
Wartość mojego aktualnego mieszkania które kupiłem za 10,5k wzrosła do poziomu 15-16k i wcale mnie to nie cieszy. I to miało być mieszkanie przejściowe bo droższego bałem się bać. I teraz #!$%@?, raczej zostanę w nim na dłużej.
Sory proszę państwa, ale zarabiam ponad 25k zł netto a czesto nawet i więcej ale
Wartość mojego aktualnego mieszkania które kupiłem za 10,5k wzrosła do poziomu 15-16k i wcale mnie to nie cieszy. I to miało być mieszkanie przejściowe bo droższego bałem się bać. I teraz #!$%@?, raczej zostanę w nim na dłużej.
Sory proszę państwa, ale zarabiam ponad 25k zł netto a czesto nawet i więcej ale
#tvpis #sejm