Wpis z mikrobloga

Korzystając z dobrodziejstw Mikro chciałbym podziękować @Brydzo za etę Dog in the Fog o którą zagaiłem tutaj http://www.wykop.pl/wpis/7293204/za-gowniarza-zbieralem-etykietki-z-piw-patrzcie-co/#comment-17322822. Nie spodziewałem że jeszcze są ludzie którzy robią coś bezinteresownie. Dzięki kolego! Swoją drogą jak dla mnie to było jedno z lepszych piw jakie piłem w życiu, przynajmniej w ich pierwszej fazie produkcji. No i w sumie lekki sentyment też jest bo to były piwa którymi się zapijaliśmy na pierwszych randkach z moją żoną:) #p--o #gimbynieznajo
robvan - Korzystając z dobrodziejstw Mikro chciałbym podziękować @Brydzo za etę Dog i...

źródło: comment_VOPWy85ZpV3JcFe4o0dRuUMJeQT9edX7.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robvan: Nie ma sprawy, mnie nie było do niczego potrzebne. Miałem wysłać wcześniej ale zmienili mi grafik w pracy i nie mogłem wcześniej niż w piątek ;)
  • Odpowiedz
@franaa: widocznie piłeś jak już zmienili recepturę, pod koniec produkcji fakt to już były siki, ale na początku to był naprawdę fajny browarek. Do dziś szukam tego smaku i jeszcze nie trafiłem - taki słodkawy, specyficzny jakby z toffi.
  • Odpowiedz