Aktywne Wpisy

mickpl +815
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero

źródło: boomer
Pobierz
Ytarka +396
1. Kup motocykl lub rower – nie musisz umieć na nim jeździć.
2. Załóż kask – najlepiej różowy albo z brokatem.
3. Wrzuć zdjęcie z wypiętą klatą albo w ciasnym kombinezonie.
4. Dodaj podpis w stylu: „Z pasją przez życie” i emoji ognia.
I BOOM. 32k followersów, 3 współprace, zniżka na rękawice i wywiad w podcaście dla pasjonatów motoryzacji.
Tymczasem chłop po 10 latach ścigania się w amatorskich zawodach, z kanałem pełnym technicznych porad, zostaje zauważony przez… własnego psa.
Zaczynam się zastanawiać, czy moja największa motocyklowa porażka to nie to, że urodziłem się zbyt mało instagramowo.
#motoryzacja #motocykle #pieklomezczyzn
#rownouprawnienie #korposwiat #marketing #zalesie
źródło: Screenshot_2025-04-23-14-53-38-650_com.instagram.android-edit
Pobierz@Wloczypsuj: Ty kupiłeś ten motocykl żeby lajki zbierać czy nim jeździć? XD
A jęczenie że dowolna cycata laska ma większą publikę niz 99% facetów to naprawdę niesamowite odkrycie.....
Jeszcze brakuje żebyś napisał że jak wrzucisz zdjęcie penisa na OnlyFans to zarobisz mniej niż dowolna baba.
@Wloczypsuj: Czyli jesteś taki sam jak ona tylko nie umiesz w social media, więc za swoje niepowodzenia w byciu instagramowym atencjuszem obwiniasz kobiety?
Powinna być eksterminacja spermiarzy
@wankstain: fakt
@Wloczypsuj: nooo, jeśli oczekujesz popularności na socialach to trzeba się wpasować w trendy i zatrudnić do tego ludzi i się wydurniać, a stojąc w kącie z pasją i wiedzą dalej stoisz w kącie, a w blasku stoi ktoś kto wychodzi do ludzi i robi to co im się podoba.
nie wiesz jak działa świat?
ilu naukowców jest