Wpis z mikrobloga

Jak zdobyć sponsorów w świecie dwóch kółek? Krótki poradnik:

1. Kup motocykl lub rower – nie musisz umieć na nim jeździć.

2. Załóż kask – najlepiej różowy albo z brokatem.

3. Wrzuć zdjęcie z wypiętą klatą albo w ciasnym kombinezonie.

4. Dodaj podpis w stylu: „Z pasją przez życie” i emoji ognia.

I BOOM. 32k followersów, 3 współprace, zniżka na rękawice i wywiad w podcaście dla pasjonatów motoryzacji.

Tymczasem chłop po 10 latach ścigania się w amatorskich zawodach, z kanałem pełnym technicznych porad, zostaje zauważony przez… własnego psa.

Zaczynam się zastanawiać, czy moja największa motocyklowa porażka to nie to, że urodziłem się zbyt mało instagramowo.

#motoryzacja #motocykle #pieklomezczyzn
#rownouprawnienie #korposwiat #marketing #zalesie
Wloczypsuj - Jak zdobyć sponsorów w świecie dwóch kółek? Krótki poradnik:

1. Kup mot...

źródło: Screenshot_2025-04-23-14-53-38-650_com.instagram.android-edit

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Wloczypsuj załóż kanał na YT i opowiedz swoją historię. Moim zdaniem dekada doświadczenia z "pierdzikółkiem" (mój śp. dziadek mówił tak na motocykle/motorynki) dałaby Ci solidny materiał na kilka filmów
  • Odpowiedz
@Wloczypsuj: trochę odleciałeś kolego. Wszedłem na jej profil, wrzuca fotki od prawie 10 lat, na początku troche wypinała tyłek do zdjęć, teraz normalne fotki/filmiki. Nie świeci cyckami, coś tam potrafi jezdzić. Tak jak Miras wyżej napisał, zamiast mieć ból d--y to stwórz własny content.
  • Odpowiedz
@Wloczypsuj: bo kolesi na motorach jest multum i poradnikow drugie tyle. Dziewczyna na motorze z automatu jest bardziej unikalna i dlatego jej latwiej sie wypromowac (spermiarze dodatkowo pomoga). Jak bys mial kanal o robieniu paznokci to pewnie latwiej by ci sie bylo wybic.
  • Odpowiedz
Zaczynam się zastanawiać, czy moja największa motocyklowa porażka to nie to, że urodziłem się zbyt mało instagramowo.

@Wloczypsuj: Ty kupiłeś ten motocykl żeby lajki zbierać czy nim jeździć? XD

A jęczenie że dowolna cycata laska ma większą publikę niz 99% facetów to naprawdę niesamowite odkrycie.....

Jeszcze brakuje żebyś napisał że jak wrzucisz zdjęcie penisa na OnlyFans to zarobisz mniej niż dowolna baba.
  • Odpowiedz
Tymczasem chłop po 10 latach ścigania się w amatorskich zawodach, z kanałem pełnym technicznych porad, zostaje zauważony przez… własnego psa.

@Wloczypsuj: Czyli jesteś taki sam jak ona tylko nie umiesz w social media, więc za swoje niepowodzenia w byciu instagramowym atencjuszem obwiniasz kobiety?
  • Odpowiedz
@Wloczypsuj bo ten chlop powinien pomyslec, wziac jakas doope zeby byla twarza vloga. To sie teraz sprzedaje, taka jest koniunktura i tyle. Anyway to i tak przez spermiarzy odbiorcow, spoconych mariuszy ktorzy zamiast posluchac rzeczowych materialow wola walic kapucyna
  • Odpowiedz
moja największa motocyklowa porażka to nie to, że urodziłem się zbyt mało instagramowo.

@Wloczypsuj: nooo, jeśli oczekujesz popularności na socialach to trzeba się wpasować w trendy i zatrudnić do tego ludzi i się wydurniać, a stojąc w kącie z pasją i wiedzą dalej stoisz w kącie, a w blasku stoi ktoś kto wychodzi do ludzi i robi to co im się podoba.
nie wiesz jak działa świat?
ilu naukowców jest
  • Odpowiedz
@Wloczypsuj: Jak d----------z na siłce, zrobisz tatuaże i będziesz wrzucał przygłupawe filmiki, gdzie wypinasz klatę, to też się wybijesz. Ważniejsza jest forma niż treść.
  • Odpowiedz