Aktywne Wpisy

breakdown1 +1
Chodzi mi po głowie, by wziąć tani kredyt 10k (oddajesz 10,4k) by wykorzystać je na giełdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że

Defined +41
w tym miesiącu awansuję do klasy średniej, te rzeczy są in progress
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa

zrobiłem update skryptu do #tampermonkey który dodaje możliwość wklejania obrazków na wykopie ze schowka od razu z pola tekstowego.
Nie trzeba zapisywać obrazka na komputerze/mieć linka, tylko kopiujesz zdjęcie/robisz zrzut ekranu i wklejasz za pomocą myszki, albo CTRL+V.
Udało się też dodać obsługę firefoxa, czego (jak się okazało ostatnio) nie było w poprzedniej wersji.
Link do skryptu: https://github.com/devRJ45/wykop-scripts/raw/master/WykopEmbedHelper.user.js
Niżej profesjonalny filmik z prezentacją działania dodatku :))
#wykop #nowywykop #dodatek #wykopdodatki #erjotkecontent
Anyway.. dzięki!
https://github.com/devRJ45/wykop-scripts/blob/4787039e73a00f0b3b7f1a460b3d1852a0af4abe/WykopEmbedHelper.user.js
Nie wiem czy polecam do nauki, bo za dobrej jakości kod to nie jest XD
Jak wcześniej był najpierw
if, a w kolejnej instrukcji pobieranie pliku, to już tam było czysto.źródło: image
Pobierz