Aktywne Wpisy

joker007 +550
Halinka Kiepska z 1 odcinka w wieku 34 lat i Mariolka Kiepska w tym samym wieku w odc. 529.
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
źródło: swk
Pobierz
kubekdudek +51
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 44.0% (414)
- 4 - 6 msc 20.0% (188)
- 7 - 9 msc 12.3% (116)
- 10 - 12 msc 10.1% (95)
- 13 - 15 msc 3.2% (30)
- 16 - 18 msc 1.6% (15)
- 19 - 25 msc 1.8% (17)
- 25 - 30 msc 1.0% (9)
- > 31 msc 6.0% (56)

#ukraina jako zwykły szary Polak na początku wojny bardzo idealizowałem dzielnych Ukraińców. Od tamtego czasu sporo się zmieniło, zszedłem na ziemię w wielu kwestiach. Jest coś, co jednak się nie zmieniło. Jest to moje przekonanie, że polskim obowiązkiem oraz interesem jest stałe i silne wspieranie Ukraińców i Ukrainy w zwalczaniu kacapskiego szkodnika, który próbuje rozszerzyć zasięg swojej antycywilizacji, której nikt o zdrowych zmysłach u siebie nie chce. Rosyjska dzicz udowodniła, że nie ma dla niej miejsca w cywilizowanym świecie. Pozdrawiam Cieplutko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na tym można zakończyć czytanie twoich wypocin
Komentarz usunięty przez moderatora
@crazykokos: tak daj te linki jak wszędzie latały to chyba nie będzie problemu?
Журналисты получили одну из самых престижных наград США в области литературы, журналистики и театра в категории «Международная журналистика». В 2022 году они выпустили расследование, которое, по их утверждению, якобы позволило установить конкретную воинскую часть ВС России, причастную к расстрелу мирных жителей в Буче.
Россия не раз называла события в Буче инсценировкой, документы, доказывающие, что всё это провокация, переданы
jest tego mnóstwo. a wy wierzcie baranki
Russia Today, pamiętam, że w tamtym czasie ruskie sprzedawały Buczę jako inscenizację.
@crazykokos: To mówisz szurze, że jak powiem że covid to była ściema to do życia wróci mi 3 członków rodziny?