Ktoś mi w sumie wyjaśni czemu uginamy ciągle kark przed krajem, który nas jawnie nienawidzi i który nie ma dla nas nic do zaoferowania? Przecież to prawie jakbyśmy z rosyjskim ambasadorem szli hołdować armii czerwonej. #izrael #polityka #sejm #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa
@yhbgrobdoivbvwamsv: też tak miałem jak przeczytałem co napisałem xD Na poważnie powinniśmy się z krajami Arabskimi dogadywać, a nie uganiać za żydami, którzy czynnie prowadzą antypolską kampanię
@Wykobeczka: Polska klasa polityczna ma w stosunku do Izraela klasyczny syndrom sztokholmski. Można to też porównać do bitej przez męża żony która po kolejnej listwie na twarz dalej go kocha i uważa że przecież nic się nie stało
@Wykobeczka: Sam z siebie uginasz kark bo tak chcesz by tak wygladało, i z zresztą zakompleksionych durniów kreujecie zagrożenia i wrogów tam gdzie ich nie ma. Mamy zamrożone od dlugiego czasu stosunki dyplomatyczne z państwem pt. Izrael ale obrońcę trzeba znaleźć, narobić przy tym chaosu i ostatecznie odnaleźć go w Moskwie,nie?
@Kurt_Smolorz: a za co mamy zamrożone stosunki? Za to, że nie zgodziliśmy się na żydowskie prawo do roszczeń po 30 latach. Mamy utrzymywać relacje lenne? Wszystko po myśli Izraela albo wcale?
@Wykobeczka: i owszem, lecz były to roszczenia zablokowane już na poziomie ministerialnym a nie zmierzajace ku jakimś dziwnym tumultom na ulicach RP gdzie przypadkowe osoby by zbierałyby po łbie od jakichś rozemocjonowanych idiotów i w wyniku czego każde nieprzyjazne nam państwo podnosiłoby larum odradzajacego się faszyzmu w Polsce.
@Wykobeczka: przecież przynajmniej połowa naszej klasy politycznej ma żydowskie korzenie, zaczynając od pałacu prezydenckiego - to czego się spodziewasz? Widziałeś jak glinskiego oklaskiwali po akcji z braunem? Zjednoczone na chwilę zydostwo( ͡°͜ʖ͡°)
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
#izrael #polityka #sejm #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa
Na poważnie powinniśmy się z krajami Arabskimi dogadywać, a nie uganiać za żydami, którzy czynnie prowadzą antypolską kampanię
Widziałeś jak glinskiego oklaskiwali po akcji z braunem? Zjednoczone na chwilę zydostwo( ͡° ͜ʖ ͡°)