Wpis z mikrobloga

#sejm widać że Hołownia nie chce pozbywać się Bosaka bo będzie potrzebował głosów konfy w drugiej turze wyborów prezydenckich, Hołownia wie jak wygrywać debaty a teraz będzie mógł występować w TVP i debatować o wiele dlużej niż śmieszne 7 min.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czemu mieliby wyrzucić Bosaka?

@WolvvloW: ze względu na działania posła Brauna których Bosak wprost nie potępił. Choć według mnie niesłusznie kierują swoje zarzuty do Bosaka.
  • Odpowiedz
@aarahon a to miał obowiązek potępić? Dziwne. Mam nadzieję, że go zostawią. Nie powinno być monopolu żadnej ze stron.

A PiS w końcu kogoś ma w prezydium?
  • Odpowiedz
a to miał obowiązek potępić?

@WolvvloW: miał obowiązek zagłosować w tej sprawie i nie potępił tego uczynku. Teraz odpowiedz sobie na zajebiście ważne pytanie:

CZY WICEMARSZAŁEK SEJMU POWINIEN POTĘCPIAĆ DZIAŁANIA POSŁÓW KTÓRE ZAKŁÓCAJĄ PORZĄDEK W SEJMIE NA PRZYKŁAD POPRZEZ NIEPOTRZEBNE URUCHOMIENIE GAŚNICY
  • Odpowiedz
  • 0
@derek1
Gdzie widać, że nie chce się pozbywać? Dzisiaj coś gadał? Bo wczoraj szantażowali konfę, po mojemu sprawa była jasna - Braun nie wyleci i Bosak out.
  • Odpowiedz
  • 0
@derek1 głosy Konfederacji do niczego nie będą mu potrzebne. Jeśli w drugiej turze zmierzyłby się z Trzaskowskim, to wygra dzięki wsparciu wyborców PiSu. Z kolei jeśli jego przeciwnikiem byłby kandydat PiSu, to wygrałby dzięki głosom wyborców KO.
  • Odpowiedz