Witam, poleci ktoś jakiś piec do pizzy kopułowy typu G3 Ferrari? Czy to najlepszy dostępny model? Testował ktoś Spice Diavola Pro V2? Zależy mi na tym żeby nie trzeba było nic ulepszać, dokładać grzałek itd. Fajnie by było też jakby ktoś się podzielił przepisem albo jakimiś protipami na neapolitanę, jaka mąka, proporcje, ile wyrastać ma ciasto, ile ma leżakować i jak zrobić idealny sos pomidorowy, z jakich składników, bo ja lubię mieć wszystko idealnie dograne a w temacie picki jestem totalnym początkującym.
- Niedotrzymanie obietnicy 100 konkretów na pierwsze 100 dni rządów, - brak paliwa za 5,19 zł za litr, - brak o połowę tańszego prądu i gazu, - brak kwoty wolnej 60 tys. zł,
Witam, poleci ktoś jakiś piec do pizzy kopułowy typu G3 Ferrari? Czy to najlepszy dostępny model? Testował ktoś Spice Diavola Pro V2? Zależy mi na tym żeby nie trzeba było nic ulepszać, dokładać grzałek itd.
Fajnie by było też jakby ktoś się podzielił przepisem albo jakimiś protipami na neapolitanę, jaka mąka, proporcje, ile wyrastać ma ciasto, ile ma leżakować i jak zrobić idealny sos pomidorowy, z jakich składników, bo ja lubię mieć wszystko idealnie dograne a w temacie picki jestem totalnym początkującym.
Tu masz wsio opisane: https://pyzamadeinpoland.pl/2019/10/przepis-na-pizze-neapolitanska/
Pisz jakbyś miał pytania
https://docs.google.com/document/d/1MRwbbbTvpeREmDCans6zHDF7QBu_Ug6Hvl13XouvEbo/edit
https://docs.google.com/document/d/18nrxzX2s2E8XInX7WoJOcW9VFC5oUePcjq-tYojyUrY/edit#heading=h.x9hpatv3ita5
PizzaApp+ na komorki