Wpis z mikrobloga

• 1
@RandyBobandy: Usunąłem twój komentarz ponieważ nie toleruje ludzi broniących faszystowskiego reżimu w izraelu oraz usprawiedliwiających ludobójstwo w Palestynie. Jednakże nie zablokowałem ci możliwość komentowania byś mógł tu wrócić gdy przemyślisz swoje zachowanie oraz zapoznasz się z historią tego konfliktu.
  • Odpowiedz
  • 0
@RandyBobandy: Masz na myśli ofertę z 1945 kiedy to żydzi, jako mniejszość, otrzymali niemal 60% terytorium Mandatu Brytyjskiego, podczas gdy muzułmańskim arabom przypadło mniej ziemi chociaż było ich więcej niż Żydów?
  • Odpowiedz
@Nusantara: Nie, mam na myśli 1947 rok, i jeszcze z tego co wiem 4 kolejne propozycje podzielenia terytorium, wszystkie odrzucone przez srtronę arabską, za każdym razem wybierali przemoc, za każdym razem dostają #!$%@?, i tym razem jest nie inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale niech walczą, skoro mają życie swoich dzieci za nic...
  • Odpowiedz
  • 0
@RandyBobandy: Daj mi swój adres. Sprowadzę swoich 5 kolegów, zajmę sypialnię, kuchnię, łazienkę i kibiel w twoim mieszkaniu, a na końcu zaproponuję ci, drogi przyjacielu, możliwość negocjacji abyśmy mogli żyć w twoim mieszkaniu zgodnie z wynegocjowanym podziałem
  • Odpowiedz
@Nusantara: Nikogo nigdzie nie sprowadzisz bo to jest mój dom, a coś takiego jak państwo Palestyna nigdy nie istniało. W 1947 roku mieli pierwszy raz w historii szansę na wąłsne państwo, ale no skoro wolą getta i bombardowania, musimy uszanowac ich wolę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@RandyBobandy: Mam dokument, mówiący że mój dziadek 500 lat temu uprawiał marchew na terenie na którym stoi twój dom. Tak więc powinieneś mi udostępnić 60% powierzchni domu, a dalej to będziemy negocjować w sądzie.
  • Odpowiedz