Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snorli12: ohydny ten świat. Panowie, nie dawajcie sobie się zapętlić na zgorzknienie, to wszystko nie jest tego warte. Przed śmiercią warto spróbować z psychotropami albo chociaż przeczytać Biblię, bo tam dużo życiowych rzeczy jest. Po tym już łatwiej jest podjąć decyzję o życiu lub nieżyciu.
  • Odpowiedz
ohydny ten świat. Panowie, nie dawajcie sobie się zapętlić na zgorzknienie, to wszystko nie jest tego warte. Przed śmiercią warto spróbować z psychotropami albo chociaż przeczytać Biblię, bo tam dużo życiowych rzeczy jest. Po tym już łatwiej jest podjąć decyzję o życiu lub nieżyciu.

@eggdog: Wyjdź na spacer i idź pobiegać #pdk
  • Odpowiedz
@snorli12: No nie wiem, ja tam miałam w życiu okresy, kiedy nie miałam z kim pogadać poza rodzicami. Przyjaciółki - w liczbie trzech - ostatni raz miałam w gimnazjum, a beciaków i simpów nie miałam nigdy, nie mówiąc już o chadach i oskarkach. Od razu widać, że to było pisane przez jakiegoś frustrata, który nienawidzi kobiet xD
  • Odpowiedz
@snorli12: nadal mnie w-----a ten aforyzm od gościa co jest ekspertem od spraw kryminalnych i podobnych, tak jakby sugerując że każda samotność sie kończyła samobójem, co jest bzdurą, kończy sie dużo częściej długoletnim niszczeniem sobie zdrowia, i śmiercią z powodu chorób z tym związanych, nie konkretnym czynem
  • Odpowiedz
@kamil150794 gimnazjum, a że potem już całkiem była posucha społeczna, to internet znaczy wykop, bo portale randkowe mnie przerastają.

Ja się nie chcę porównywać z tymi co mają tak ciężko, wiadomo co wyjdzie. Wiadomo, że baba to szczególnie w tych czasach mam łatwiej. Bardziej mi chodziło, że taka ze mnie s---------a nienormiczna, że nie umiem ogarnąć sobie koleżaneczek, orbiterów itd., a każda głupia julka bez wyglądu umie mieć takie armie z
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Ktoś na mirko anonimie, gdzie też byłaś, napisał mi, że było ich 4. A co do ostatniego akapitu - częściowo wspieramy się tutaj, ale generalnie przegryw z przegrywem się nie zejdzie. To rzadko się udaje. Raz, że jeśli oba są mułami, to wiele nie zdziałają, a dwa, jak ktoś jakiś czas temu słusznie napisał, niewygodnie i niekomfortowo jest widzieć w kimś to, co w nas samych odpycha innych od
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Tak sobie tłumacz. Na tagu widzisz tylko to, co chcesz zobaczyć. A tamtemu nie mam powodu, żeby nie wierzyć. Tym bardziej, że podobnie jak ja, zauważył plusowanie przez ciebie nienawistnych komentarzy, a potem robienie fikołków.
  • Odpowiedz
@snorli12 nie zgodzę się i jestem na to żywym przykładem.

Owszem, był okres depresyjny u mnie i to dosyć mocny bo poprzedzony ostrym ćpaniem zielska/benzo/psychodelików na które wydałem równowartość sportowego auta, próbą magika, zakończony wizytą u psychiatry i 3-miesięcznym leczeniem(przerwałem sam bo SSRI zbyt mocno otępiały).

Obecnie, czyli jakieś 2 lata od tych zdarzeń, baardzo dużo się pozmieniało. Wciąż jestem samotny, tak samo mocno jak wtedy, wciąż nie widzę perspektyw na znalezienie baby,
  • Odpowiedz