Aktywne Wpisy
Besalama +97

Dave_Leet +6
#kiszak Denerwuje mnie to jak nie możecie przeżyć że gość grający dobrze w soulslikei i potrafi mówić o technikaliach oraz mechanikach tych gier w bardzo fajny sposób. Sami zróbcie kanał taki jak on i pokażcie co umiecie. Któraś krytykująca łajza umie zrobić no hita chociazby na jednym bosie w DS3? K---a nie sądze łajzy.
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To

@eggdog: Wyjdź na spacer i idź pobiegać #pdk
Ja się nie chcę porównywać z tymi co mają tak ciężko, wiadomo co wyjdzie. Wiadomo, że baba to szczególnie w tych czasach mam łatwiej. Bardziej mi chodziło, że taka ze mnie s---------a nienormiczna, że nie umiem ogarnąć sobie koleżaneczek, orbiterów itd., a każda głupia julka bez wyglądu umie mieć takie armie z
@Nowystaryziel: Niestety, ale nie zauważyłam czegoś takiego.
To dlaczego inne huopy nie pomagają? Dlaczego nie wspieracie się nawzajem?
Ehe, pisząc "ok oski", "wypad z tagu" albo "nie da się wyjść z przegrywu".
Owszem, był okres depresyjny u mnie i to dosyć mocny bo poprzedzony ostrym ćpaniem zielska/benzo/psychodelików na które wydałem równowartość sportowego auta, próbą magika, zakończony wizytą u psychiatry i 3-miesięcznym leczeniem(przerwałem sam bo SSRI zbyt mocno otępiały).
Obecnie, czyli jakieś 2 lata od tych zdarzeń, baardzo dużo się pozmieniało. Wciąż jestem samotny, tak samo mocno jak wtedy, wciąż nie widzę perspektyw na znalezienie baby,