Tworzenie się wulkanu to jeden z najpiękniejszych i najniebezpieczniejszych procesów geologicznych. Film jest luźnym zapisem naszych dwóch podejść pod krater najmłodszego islandzkiego wulkanu.
Mam nadzieję, że materiał się Wam spodoba. Jeśli tak będę wdzięczna za wykop!
__________________ Wołam osoby z listy podróżniczej. Jeśli chcesz zostać dopisany do listy lub zostać z niej wypisany, to zaplusuj odpowiedni komentarz.
#roadtripbus - tag o podróżach do obserwowania albo czarnolistowania
@kania-19: no to mega. ja wróciłem tydzień temu i zobaczyłem tylko jakąś słabiutką z pokładu samolotu. Gdyby nie fakt, ze widziałem ją wcześniej z 5-10 razy to byłbym rozczarowany. ( ͡°͜ʖ͡°) niemniej, jeżeli Twój/Wasz materiał będzie tak samo dobry jak ten o wulkanach to spodziewam się konkretu. Tym razem Polak Polakowi nie wilkiem. Niech wam się wiedzie. Pozdro!
Tworzenie się wulkanu to jeden z najpiękniejszych i najniebezpieczniejszych procesów geologicznych. Film jest luźnym zapisem naszych dwóch podejść pod krater najmłodszego islandzkiego wulkanu.
Mam nadzieję, że materiał się Wam spodoba. Jeśli tak będę wdzięczna za wykop!
#podroze #podrywajzwykopem #islandia #wulkan #fotografia