Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +180
karetpoker +66
#pracait #programista15k #programowanie
Czytam dyskusję na tagu o tym, że niektórzy wolą "quick call" zamiast odpowiedzi na czacie i niestety smutek mnie ogarnął.
1. Często zdarza się, że robię coś innego, gdy ktoś mnie zapyta o coś, i jak zostajemy na czacie, to mogę to wrzucić na boczny monitor i odpowiadać według potrzeby.
"Quick call?" zmusza mnie do całkowitego oderwania się, często muszę "szer maj skrin" i wytrącić się z setupu/workflowu, żeby
Czytam dyskusję na tagu o tym, że niektórzy wolą "quick call" zamiast odpowiedzi na czacie i niestety smutek mnie ogarnął.
1. Często zdarza się, że robię coś innego, gdy ktoś mnie zapyta o coś, i jak zostajemy na czacie, to mogę to wrzucić na boczny monitor i odpowiadać według potrzeby.
"Quick call?" zmusza mnie do całkowitego oderwania się, często muszę "szer maj skrin" i wytrącić się z setupu/workflowu, żeby
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakim cudem ktoś jeszcze kupuje te redpilowe brednie jak sami sprzedawcy przyznają że ich towar jest do dupy?
#redpill #logikaniebieskichpaskow #blackpill
@czokobons: Jak ci ktoś sprzeda młotek, wytłumaczy do czego służy, a ty walniesz się nim w czoło, to czyja jest wina? Młotka, sprzedawcy czy twoja?
Tak naprawdę to mówią tak żeby się przypodobać chłopom i poklepywać nawzajem po plecach, że jeszcze ruchanie małolat przed nimi
@sameowoce: Normalka