Wpis z mikrobloga

#apustaja #pepe #frenpill

Ja p0erdole, Chop się bendzie musiał k00rwić za czisburgery, albo cziperki raczej w jego przypadku, ehh. Chop się wyprztykał z całej wypłaty w dwa dni, wczorej zapłacił za mieszkanie, a dzisiaj Chop zapłacił u mechanika. 2150 zyla za naprawę hamulców z tyłu (i płyn do tego oraz linka rencznego) w 23-letnim krunklu i do tego 700 zyla za wymianę opon (120 x opona, 15 x utylizacja jednej, robota) = 2850 zł. Niech ktoś jeszcze raz powie Chopu, że w Polsce samochut, to nie jest towar luksusowy, bo Chop tak słyszał parę razy, to go Chop rozjedzie swoim Das Auto. Co Chop zaoszczędzi, to zaraz na coś idzie. Chop może sobie jedynie pomarzyć o motorku na wiosnę, ehh. Chop musi se drugom prace znaleź, bo to dramat się robi. Ale przez to, Chop będzie robił po 500 godzin w miesiącu. Spać to chyba Chop będzie na autostradzie. Jusz dzisiaj tyko 3 godziny spał po robocie, ehh. Takie życie chopskie.
Pobierz obuniem - #apustaja #pepe #frenpill 

Ja p0erdole, Chop się bendzie musiał k00rwić za...
źródło: c2179a85bf7fac30e37f9e539b1762ab
  • 29
@CzarnyOwiec: Asterka G 2.0 turbogówno. Mnie gość zaśpiewał 3500 za cały układ (bez pompy), linkę ręcznego i łożysko z przodu, no ale bez przesady, ten samochód nie jest tyle wart. Najwyżej koło odleci.
@szzzzzz: No to jest prawda, możesz zarabiać średnią krajową, a i tak stać cię na gówna w zasadzie, bo jeżeli wynajmujesz, to żeby kupić coś droższego, musisz odkładać miesiącami.

Ostatnio widziałem vidrel i tak się zastanawiałem jak bardzo to jest przerysowane, a jak bardzo prawdziwe. Bardzo stereotypowe spojrzenie, trochę tandetne można powiedzieć, ale porównując do nas, to wg. mnie jest to jednak standard o poziomy wyżej.
obuniem - @szzzzzz: No to jest prawda, możesz zarabiać średnią krajową, a i tak stać ...