Wpis z mikrobloga

#friz Mnie ciekawi jedna rzecz. Mianowicie to nagranie z blondynką w czerwcu. Bo według tego co mówi jest to stare nagranie sprzed związku z Kingą. Zaskakująco więc się składa że ktoś wrzucił je po dwóch miesiącach i to jeszcze kilkanaście dni przed Kinderkami. Według mnie odpowiada za to sam Mortalcio i jest to ustawka promująca piosenkę. Bo jeśli nie to co w marcu czy spotykał się z blondi potem od wywiadu z Werą widział Kingę raz na 2 tygodnie i nagle miłość to w takim razie robił w ch*ja jedną albo drugą. Ale jeśli to ustawka mająca wypromować Kinderki ale też odsunąć podejrzenia od Kingi to przyczynił się jednocześnie do hejtu który spotkał latem dziewczyny które były posądzane o te że to z nimi szedł na tym nagraniu. W takim razie wychodzi tu trochę hipokryzja że płaczę nad hejtem w stosunku do ich pary, a być może zgotował komuś coś podobnego. Nie będe już nawet wspominał że chcę związku prywatnego a robi sesję zdjęciową, tydzień zapowiada piosenkę, potem nagrywa godzinny film, w którym wspomina że będzie jeszcze druga piosenka. Jak dla mnie ten gość jest w stanie wszystko sprzedać do sieci, żeby tylko się klikało, a potem zgrywa z siebie ofiarę. Widać, że teraz trafił na podobną osobę. Najlepiej wyszła na tym Wika która nie musi już tkwić w relacji z tym typem. Życzę im szczęścia choć myślę, że i tak szybko znudzi mu się nowa służąca. Potem nagra o tym emocjonalną piosenkę i ruszy dalej przy oklaskach kidosów.
  • 2