@jestem_kim_jestem Wardęga już mu dał jasny sygnał wczoraj na live - ma na niego białko i teraz Nitro będzie czekał i czekał i czekał. Tylko wychyli się coś z Dubielem lub zacznie coś pluc na Sylwestra lub Konopa i materiał wleci.
@jestem_kim_jestem: no i czego to jest niby wyznacznik, gość jest zniszczony i ośmieszony publicznie, pewnie już w ogóle nie wychodzi poza dom bo sie boi, a do tego zaczął się objadać jak prosie ze stresu, widac było juz na konferencjach ze ma psyche ze słomy
@odyn88 powiedział coś w stylu 'nooo Nitro też dużo szkodził i sabotował, bo ma z tymi ludźmi interesy. Prosiliśmy żeby nic nie mówił to specjalnie na swoim live powiedział imię, nazwisko i miejsce zamieszkania jedne z ofiar'. I taka sytuacja miała miejsce - zaczął o tej typiarze gadać i mówić, że Graczol też z nią gadał - nagle Graczol zadzwonił i temat ucięty został.
@OddajButa123: publicznie to o nim najwieksi influencerzy cieplo mowia. O objadaniu no to wiadomo - miecz obusieczny, smial sie z chorych i teraz jako chory musi sam to znosic. A o jakich konferencjach piszesz?
@odyn88: niby tak, ale to nieprawda. Oferty mial dalej i mogl sie bic, ale nie chcial, to primo. Secudno 100k na kicku to zajebisty wynik. Xayoo, legenda twitcha, duzo starszego portalu ma 1mln. Wiem ze to nie jest 1:1, ale to nie tragiczny wynik A no i strata na konferencjach to boli raczej fame, ten kto go oglada i tak przychodzi i daje donate, rozpoznawalnosc nitra juz chyba jest ciezka
@ziko100: nie wiem czy 90%, ale na pewno duzo. Z tym ze patrzac ile on zarabial a ile wydawal to musi miec oszczednosci, chociazby w nieruchomosciach + przynajmniej 50k miesiecznie musi zarabiac, mi by to starczylo nwm jak tobie
@jestem_kim_jestem gościu o co ci chodzi - obejrzyj sobie nowy wywiad Cichego z Wardęgą i też mówi o tym o czym wcześniej pisałam - a kto ma tego szota ten ma i kiedy go wykorzysta i czy wykorzysta to już jego sprawa.
@LadyRaspberry: doslownie mi chlopie zarzucasz ze ja jakies filmiki z shotami blokuje xD "o co ci chodzi" przyklad nitra jest idealny do cisniecia beki z takich elementow jak ty, a ja cichego konfederaty ogladac nie bede, jestem apolityczny
@jestem_kim_jestem poblokowaliscie, a nie poblokowales - chodzi o wykop. To raz. Dwa - mam różowy pasek, a nie niebieski, więc nie jestem żadnym chłopem. Trzy - co ma związek ciśnienia ze mnie beki z Nitrem - pisze for real - jak było na streamie Wardęgi bo mnie kolega wyżej pytał, a ty się spinasz, jak gacie Beatris. Cztery - rozumiem jeśli Cichy prowadziłby wywiad z Bosakiem, ale prowadzi tam z Wardęga
baba chyba w końcu się zakochała bo zaczyna tęsknić za chłopem (widziałam się z nim wczoraj) i chciałaby podrapać go po głowie i tatuażach na ramionach ehhh staczam się i mi wstyd
@jestem_kim_jestem: uposledzony ejsteś? Dziwne w takim razie ze sie tam wszyscy youtuberzy nie przerzucili
A no i strata na konferencjach to boli raczej fame, ten kto go oglada i tak przychodzi i daje donate, rozpoznawalnosc nitra juz chyba jest ciezka