Wpis z mikrobloga

#mecz #pilkanozna #lewandowski #lewandowska #afera #logikarozowychpaskow

Wiecie kiedy Joao Felix miał wielki zjazd formy i od kiedy gra tak zajebiście teraz? Jeszcze pół roku temu był wielkim niewypałem w Anglii bo miał problemy z wykorzystywaniem sytuacji . Okazuje się , że miał wieloletnią dziwczynę, która go zdradziła parę razy i z, którą rozstał się we wrześniu. Akurat od momentu rozstania jak oczyścił głowę skoczył kilka leveli wyżej w grze i zaczął ciągnąć cały zespół Barcelony mimo bycia memem jeszcze parę miesięcy temu i dosłownie stratą pieniędzy. Nic nie sugeruję ale może młody powinien pogadać z pewnym starym dziadem z Polski z zespołu i dać mu parę wskazówek życiowych jak ocalić jeszcze swoją karierę.
ziko100 - #mecz #pilkanozna #lewandowski #lewandowska #afera #logikarozowychpaskow

W...

źródło: 4499369

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Orowerbogatszy: Widze ze te mecze chelsea z tamtego sezonu to żeś hu.. oglądał tylko o nich słyszał, a szczególnie tego jak felix tam grał. Przecież dochodził tam do wielu sytuacji bramkowych ale seryjnie marnował , a przecież jest świetnie wyszkolonym piłkarzem.
ziko100 - @Orowerbogatszy: Widze ze te mecze chelsea  z tamtego sezonu to żeś hu.. og...
  • Odpowiedz
@ziko100: Co ciekawe, w innych dyscyplinach sportowych też jest to widoczne. Na przykład taki Piotr Żyła - rozstał się z toksyczną #p0lka w 2018 roku i od razu zaczął lepiej skakać. Zresztą porównajcie sobie jego wyniki z sezonu 2017/2018 oraz z sezonu 2018/2019.
A.....a - @ziko100: Co ciekawe, w innych dyscyplinach sportowych też jest to widoczne...

źródło: 1

Pobierz
  • Odpowiedz
@ziko100: Bobkowa za jakiś czas pogoni Bobiego. To jest kwestia czasu. Ta ponaciągana lambadziara myśli że faktycznie Bóg obdarzył ją jakimkolwiek talentem i osięgnęłaby cokolwiek bez bobiego.
  • Odpowiedz
@ziko100: kiedyś słuchałem podcastu Elite mentality i gościem był Piotr strus zawodnik MMA który kiedyś wygrał z Krzysztofem kułakiem. Opowiadał że szczytowa forma zaczyna się wtedy kiedy masz poukładane całe swoje życie relacje z rodzicami z przyjaciółmi najważniejsze z partnerką czyli relacje w domu z dziećmi dopiero jak masz to wszystko zrobione spokojną głowę wtedy możesz sięgać po szczyty ja to słuchałem chyba już kilka lat temu w ogóle polecam
  • Odpowiedz