Wpis z mikrobloga

Mirki siedze w psychiatryku, nie wiem co to bedzie, cos mi #!$%@? I wyszedlem z nozem I policja mnie zawinela, niestety jednego kopnalem, po tym wszystkim siedzialem na posterunku policji prawie caly dzien a nastepnie przeniesiono mnie do szpitala psychiatrycznego. Jest ciezko Bo SA rzeczy o ktorych nie moge powiedziec, to jest grubsza sprawa I dosyc skomplikowane.. ja dlugo nie pociagne.....pozdrawiam
#przegrywpo30tce
  • 11
  • Odpowiedz
@ojednopiwozadaleko: mirek ty się musisz po prostu leczyć i tyle, bo wierzysz w rzeczy które sam tworzysz w swojej głowie, 95% czasu obiektywnie jak sie Ciebie obserwuje jesteś normalny a potem masz odpał, gdzie gdzieś tego wszystkiego jest przyczyna i trzeba to rozwiązać o ile w ogóle się da

życzę mnóstwo zdrowia i powodzonka
  • Odpowiedz
@ojednopiwozadaleko: stary wiem ze nie przetłumaczę Ci do rozsądku ale, jakbyś zareagował gdyby ktoś ci opowiadał o historii w której jest bakteria na rękach jakiegoś człowieka i bardzo szybko się namnaża, bakteria zabije pól miliona ludzi za to że zszedł po klatce schodowej na dół na papierosa, że instruują go ludzie, grupa ludzi, by mył codzien ręce a wszytsko to kara za to że nie uwierzył w Boga, pomyślałbyś że to
  • Odpowiedz