Aktywne Wpisy
MrMas +37
Im czytam więcej książek typu dla bab pisane przez baby to mam wrażenie, że według autorek nie ma nic bardziej romantycznego niż gwałt, przymuszanie do czynności seksualnych i przemoc. Co z tymi babami jest nie tak, że piszą takie dzieła xD albo gorzej, że ktoś to kupuje. Ja na szczęście pożyczyłam (ꖘ‸ꖘ) albo raczej nieszczęście.
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła literatury kobiecej
#logikarozowychpaskow
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła literatury kobiecej
#logikarozowychpaskow
krucjan +12
50 zł xD Gotuj w domu, będzie taniej mówili. W tej cenie bym miał dwa kepsy, a w domu co ja z tego ugotuje? xD
#zakupy
#zakupy
Ktoś rzuca kłamstwo na głównej. 553 osób popiera kłamstwo 42 przeciwko.
Ktoś potem sprostuje prawdą to go zaminusują. Ktoś inny poniżej rzuca jakiś absurd totalny też główna lubi - 'i tak im nic nie zrobią' wtf co to za argument może w ogóle zamknąć granice i nie wypuszczać/wpuszczać nikogo Korea Północna nie ma problemu z obcokrajowcami?
#!$%@? jesteście gardzę. Widać że rozsądek wszelki przesłania ksenofobia i sami pchacie jakąś irracjonalną propagandę do przodu.
#wykop #ukraina #wojna #rosja #polska #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Może napisz że rodziny kierowców autobusów mają darmowe przejazdy co było prawdą w latach 90 więc też ma sens?
Ale przecież Ukraińcy nie mogą jeździć za darmo od roku albo więcej mogli tylko w pierwszych miesiącach wojny i to tylko ci co przeszli przez granicę wtedy
@Manah: Jak już mówisz o kontekście to podaj cały, a nie część.
Ulga dla krwiodawców o której mówi artykuł została wprowadzona z powodu pandemii koronawirusa. Ponieważ stan epidemii został w Polsce zniesiony parę miesięcy temu, została też zniesiona wspomniana ulga (i to parę miesięcy po fakcie). Nie ma to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu