Aktywne Wpisy

WielkiNos +70
I tacy ludzie będą nas kiedyś leczyć. Porażający poziom wrażliwości, empatii i przede wszystkim logiki. Porównanie jedzenia do srania w wykonaniu studentki medycyny.
#p0lka #dzieci #karmieniepiersia #macierzynstwo #tatacontent #logikarozowychpaskow
#p0lka #dzieci #karmieniepiersia #macierzynstwo #tatacontent #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file6734265200817239282
Pobierz

Wyobraźcie sobie, że po roku uruchamiam sobie swoje okulary VR oculus rift S i nagle się okazuje, że Meta od Zuckerberga zmieniła sobie sposób uwierzytelniania się i wymaga aby na nowo założyć hasło oraz zgody na dane osobowe. Po wygenerowaniu nowego hasła coś im nie pasowało, że za krótkie, że za proste i blokada konta na 24 H że nie mogę uruchomić googli:) Niby moje ale już nie moje bo bezużyteczne. Odradzam jakiegkolwiek zakupy od Zuckerberga i współprace z facebookiem. Nie ma chyba bardziej zamordystycznego środowiska. Google do wyrzucenia właściwie bo odechciewa mi się siedzieć nad tym. Acha, pogadać z kimś z meta - zapomnijcie. Zrobiony taki system żeby za cholere nie móc z nikim pogadać poza robotami. Bezduszne środowisko jak mózg zuckerberga.
@miesozercy_pod_noz: xD to dej jak wyrzucasz