Wpis z mikrobloga

@qew12

Niepotrzebnie się tak męczysz z tym ryżem. Wystarczy, że wrzucisz go do garnka i dodasz wody w proporcjach 1:1,5 i gotujesz. Ryż wchłonie wodę i nie trzeba później nic odcedzać.
  • Odpowiedz
@qew12: zawsze sie zastanawialem jaki typ czlowiek kupuje te krojone kurczaki. Teraz juz wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) przykleja sie, bo byla za wysoka temperatura. No i jak smazysz mieso obojetnie jakie to daj mu sie troche usmazyc, a nie caly czas mieszasz
  • Odpowiedz
@Karakatamakatula: masz odp w poprzedniej czesci posta, zeby usunac chrzastki, kawalki kosci itp. moze w kurczaku trafiaja sie zadziej niz w wieprzowinie ale jednak. Jak kiedys bedziesz gryzl i trafi sie taka mala kostka to zrozumiesz o co mi chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym mama mi kazala plukac mieso
  • Odpowiedz