Niepotrzebnie się tak męczysz z tym ryżem. Wystarczy, że wrzucisz go do garnka i dodasz wody w proporcjach 1:1,5 i gotujesz. Ryż wchłonie wodę i nie trzeba później nic odcedzać.
@qew12: zawsze sie zastanawialem jaki typ czlowiek kupuje te krojone kurczaki. Teraz juz wiem ( ͡°͜ʖ͡°) przykleja sie, bo byla za wysoka temperatura. No i jak smazysz mieso obojetnie jakie to daj mu sie troche usmazyc, a nie caly czas mieszasz
@Karakatamakatula: masz odp w poprzedniej czesci posta, zeby usunac chrzastki, kawalki kosci itp. moze w kurczaku trafiaja sie zadziej niz w wieprzowinie ale jednak. Jak kiedys bedziesz gryzl i trafi sie taka mala kostka to zrozumiesz o co mi chodzi ( ͡°͜ʖ͡°) poza tym mama mi kazala plukac mieso
@pilkarskiswir: mi też mówi żeby płukać ale pamiętam jak Makłowicz kiedyś powiedział że przed smażeniem nie trzeba bo temperatura zabija te wszystkie bakterie
Chuopskie gotowanie.
#przegryw #gotujzwykopem #jedzenie #ambitneposilkiqewa
Niepotrzebnie się tak męczysz z tym ryżem. Wystarczy, że wrzucisz go do garnka i dodasz wody w proporcjach 1:1,5 i gotujesz. Ryż wchłonie wodę i nie trzeba później nic odcedzać.
@pilkarskiswir: czemu fuj?