Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.





Pamiętacie akcje z lokalem Piri-Piri Kebab który był promowany przez MrKryhę a potem nastąpiły zatrucia Salmonellą?
To teraz odwaliła się akcja w jednym z lokali w Katowicach.
(Informacja od znajomych co tam pracowali/pracują)
Właściciel lokalu nakazuje wrzucać 2/3 dniowe mięso do mikrofali i sprzedawać to klientom,zerowa higiena pracy,przeterminowane składniki do pizzy a z pomylonymi kebabami to właściciel każe pracownikom wyciągać mięso z kebabów a resztę składników do kosza.
Proszę o rozgłośnienie tego.
#afera #katowice #piripiri #kebab
źródło: 403592598_1070680430727631_6989709496871183963_n
PobierzW Polsce w ogóle nie ma dobrego kebaba. Kebab w Polsce jako danie high-end restauracyjnie nie istnieje. Może jakieś pojedyncze przypadki w 37-milionowym kraju. Te wszystkie typowe kebsy to jest tani szajs dla biedoty. Dobrego kebaba nie kupisz nawet za 100 zł, bo go nie ma.
@red7000: Maho w WWA się kłania
Komentarz usunięty przez autora
@Nano22: w centrum ciężko, sprawdź Leziz Kebab
@Codziennie_cos_nowego: a dlaczego tylko warzyw? Przecież można w całości odgrzać następnemu klientowi i zrobić to uczciwie i dać np za 50% ceny