Aktywne Wpisy
SaIamanca +416
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
wfyokyga +42
Dzień dobry
muli i potrzebuje nowego
jaki polecacie taki zeby nie mulil? nie bedzie skomplikowanych operacji robic czy zapychac pamieci
najlepiej cos budzetowego co starczy jej na iles lat bo dba o telefony
co do budzetu to widze do 500zl nawets poko ale boje sie ze andoird i ze bedzie mulil po 3 msc a znowu 2k na iphone 11 to troceh ponad budzet...
andoird z duza iloscia ram bedzie nadal sie mulil i zostaje tylko apple? da rade cos ogarnac?
#telefony
#elektronika #gownowpis #kiciochpyta
#telefon #telefony #poco #pocophone #xiaomi #zakupy #kupnotelefonu #wybortelefonu #jakitelefon #pytanie #pytaniedoeksperta
Czasem wystarczy wyczyścić ciasteczka, poblokować powiadomienia i telefon dostaje drugie życie
że już o "matkoboskokochanodrogoprzeciezjahaslaniepamietam" przywróceniu telefonu do danych fabrycznych nie wspomnę (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
https://www.x-kom.pl/p/728436-smartfon-telefon-xiaomi-redmi-note-11s-6-128gb-graphite-gray.html
ujdzie?
-po restarcie zaczął śmigać jak nowy ᕦ(òóˇ)ᕤ
już wolałbym jakąś Motorolkę albo Szajsunga
@elozapiekanka: to jest jakaś forma sadomasochizmu