Aktywne Wpisy
Lujdziarski +238
miki4ever +397
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej).
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej).
Fajnie, że masz tańszy wynajem, szkoda tylko, że nie ma jak na niego zarobić xD
"musisz innego powiatowego sprubować, pewnie złe sprubowaleś, sprubuj innego bo rużne som"
#przegryw #rozwojosobistyznormikami #praca
Choć zgadzam się co do tego, że z pracą w gownomiescie może być różnie.
Nie wiem dlaczego narzeka. Mirki tutaj pisali, że każde korpo bierze na pracę zdalna za 7k brutto tylko klikasz sobie coś w excelu a jedyne wymagania to angielski b2
@Eugeniusz_Zua:
@Eugeniusz_Zua: mi wczoraj taki jeden skomentował w temacie wpisu o wykształceniu i ścieżki zawodowej, że znajomość excela i angielski b2 i dyrektor czerwony dywan przed tobą rozkłada xD nawet nie chciało mi się na to odpisywać