Wpis z mikrobloga

Dawno nic nie robiłem, ale na grupie dostałem cynk, że OSM Skierniewice jest w biedrze, a że u nas niedawno przebudowali biedre to cyk dorwałem 100g. Szybka pizza 8h samo TO, no i mąka jakieś polskie młyny bo tylko taka mi została. No ciekaw jestem co z tego wyjdzie ( ͡º ͜ʖ͡º) chętnych zawołam koło 21:00 po wypieku

#pizza #gotujzwykopem
  • 4
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: przy takich krótkich czasach pizza wychodzi spoko z naszych polskich. Dopiero jak chcesz aby polezalo noc w lodówce to się bardziej rozrywa niż te włoskie. Przynajmniej ja mam takie spostrzeżenia
  • Odpowiedz
  • 0
@Yurakamisa tak mówisz? No ja jestem trochę na etapie eksperymentów. Nie kręciłem nic hajsu czas bo nie chce mi się fiordii z allegro ściągać, a przy ariette bez modów z kulki robi się woda. Jak dobiorę ser to muszę znowu jakiejś fajnej maki poszukać, ponoć na caoputo novula wychodzą fajne napompowane ranty
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: caputo nuvola też fajna w smaku jest. Ale jednak trochę drogą więc osobiście poszedłem w caputo classica. Ale fakt nie ma to tyle powietrza ile nuvola. I też mam słaby piekarnik bo g3 ferrrai.
  • Odpowiedz