Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +260
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +724
Zaczynam myśleć, że jedyną w miarę ok firmą jest inpost z paczkomatami, a reszta firm istnieje tylko dlatego, że inpost nie może zrealizować zamówienia xD
#ups #dpd
@Czarny-rycerz_40k: oni też wtedy są w robocie. XD
@LezliNilsen: skandal!
@CostlyWay: skoro mam zamówioną paczkę na adres x to oczekuję, że zostanie ona dostarczona na adres x, a nie y. To takie trudne do zrozumienia dla ciasnych umysłów jak ty?
Ktuas z DPD oznaczył, że nie było mnie w domu mimo, że cały dzień siedziałem na tyłku.