Wpis z mikrobloga

Wiem, że dużo w tej sprawie zostało powiedziane, ale coś muszę jeszcze napisać, bo trudno, żeby we mnie to nie wzbudzało emocji, no musi.

To zgierskie "coś" powiedziało na lajw, że jego własna córka, którą zabrano do pieczy zastępczej, nie żyje.

Wiecie czemu to powiedział?
Bo był przekonany, że jeśli tak powie, to skończą się pytania o córkę.
Jemu nie jest żal z tego powodu, że własne dziecko z nim już nie mieszka.
Jemu przeszkadza to, że internauci ciągle o nią pytają, nie jest ważna dla niego rodzina, ale martwi się tylko o samego siebie i swój fejm.

Dobrze, że tego dziecka już tam nie ma i głęboko w to wierzę, że jeśli rodzice nie będą jej odwiedzać, to będzie żyć spokojnie i może zapomni o koszmarze, jaki się jej przytrafił na Mineralnej 3.

#bonzo #patostreamy
RobertWolak - Wiem, że dużo w tej sprawie zostało powiedziane, ale coś muszę jeszcze ...

źródło: comment_1643052008xKHC0VOT7izLVQl5gLMh5K,w400

Pobierz
  • 12
@RobertWolak: "fejm" fine...jego tak naprawdę mało kto zna...a 98% nie bierze na poważnie i to w tym wszystkim jest najsmutniejsze że nie miał czasu dla córki bo wolał robić kontent dla trzech osób...reszta wyświetleń idzie na potrzeby przeróbek....baran nie potrafi się wysłowić a chce rapować...nie jest mi go żal ani trochę..na wszystko zasługuje..powinien być codziennie opluwany
@inverted08: nie no proste jak umysly wykopkow, kobrze wypadlo cos z macicy a wykopki beda sie o to codziennie pytac jakby to mialo znaczenie ze bonza z kobrem nie nadaja sie do wychowywania dzieci bo sa niepelnosprawni

no i tyle, po ch to ciagle o to pytac, temat zaczepiac skoro to sa 2 tluki
@RobertWolak: Ojej, straszne. Teraz to przegiął uszok. Tak być nie może. XD
Bonzo straci widownie jak #!$%@? coś za co pójdzie siedzieć, a tak to może robić każde świństwo, a widownia i tak będzie go utrzymywać na powierzchni. Chociaż nawet jak pójdzie siedzieć to po wyjściu równie inteligentni fani przywitają go jak bohatera.