Wpis z mikrobloga

Szukam jakiejś fajnej książki postapo ale czegoś w stylu że główny bohater próbuje znaleźć schronienie, i ewentualnie odpiera ataki czy to innych grup czy jakichś zombiaków (w sumie obojętnie).

Coś w tylu The walking dead

#pytanie #ksiazki
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Nemo24: Wygląda ciekawie, natomiast widzę że niestety nie ma dostępnego audiobooka. Zapomniałem tego dopisać w pytaniu, a jest to dla mnie bardzo istotne
  • Odpowiedz
  • 0
@darek-jg: O Panie, 10h audiobooka bym tak nie wytrzymał :D

@bukszpryt Dzięki ale metro już znam :D Poza tym metro to postapo ale tam bardziej opieraja sie na tym co glowny bohater mysli jak sie czuje itp. ja szukam zwykłego odmóżdżacza jak chłop buduje osade, potem mu ją rozdupcają więc buduje kolejną i tak w kółko :D
  • Odpowiedz
@Delfin17: jak mnie wciągnie to przestaję zwracać uwagę na drobne błędy czasem tylko jak czyta np "minus" zamiast myślnika i chwilkę się zastanawiam o co chodzi? ;-)
  • Odpowiedz
@Delfin17: To nie pomogę. Postapo za wiele nie czytałem. Jedyne, co mi przychodzi do głowy to silos, ale to też nie pasuje, tam też są rozkminy jednego z głównych bohaterów, chociaż w pewnym sensie jest motyw budowania bazy, niszczenia i budowania na nowo, ale to i tak już za duży spoiler.
  • Odpowiedz