Aktywne Wpisy
dorszcz +970
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Pomóż wykopać wykopalisko na główną: https://wykop.pl/link/7279443/influencer-zabral-dziecko-z-domu-dziecka-i-zrobil-jej-dziecko
#famemma #tomaszchic #polskiepato #afera
Ten tytuł na miniaturce mistrzowski XD
Tu nie ma miejsca na żelipapą jest tylko miejsce na sikalafa xd
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@lukiboss @ork_sojownik mega kot będzie takim łatwym celem jak chic lub mlekołak?
A ten megakot poza robienie z siebie debila w TTV to coś innego robił?
O megakocie słyszałem, że za ćpanie je wali to można też podpiąć jako demoralizacje.
Według mnie nie wiem ale się dowiem to robi content dla osób, które chcą podbić sobie inteligencję bo oni są za mądrzy na oglądanie patologi.
@przegro_pisarz: chłop z pomocy technicznej UPC na pewno był chętny xD
demoralizacja =/= ca;lpwote
Ja sam oglądałem trochę nitro, magicala a ostatnio zacząłem uniwersum freak fightów czy gdyby nie to to nie byłbym teraz zdemoralizowany?
Podeślij fragmenty z ttv o mega kocie to sumie sugar daddy normlany chłop jak ich wiele prawidłowa postawa. Widziałem fragmenty jak sam mówił, że jego byle popełniały samobójstwa,