Aktywne Wpisy

badreligion66 +43
źródło: temp_file1041164166896685742
Pobierz
gasnica_pyanowa +19
#korsir wielki, pusty zadufany w sobie, bezrefleksyjny łbie, ponieważ na wczorajszym live nie padło ani jedno słowo przepraszam w kierunku osoby, której życzyłeś śmierci w męczarniach wklejam ponownie zdjęcie z twojego yt i dopóki nie przeprosisz, będzie tu wisiało
źródło: 6fd1f1c93ccf5bb195983168dae4f754f8283e54a98069f1635a341117d5f4bd
Pobierz

Jak ja miałem urodziny i napisałem o tym na wykopie miałem 4 +
ktoś z różowym paskiem napisze, że ma urodziny
#gownowpis #feels #urodziny #przegryw #spermiarzalert #zalesie
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-15 145244
PobierzTo jest ten problem, uzytkownik dobral dobry pasek do profilowego
tylko baby mają prawo do chwalenia się tym co je dotyczy xD
@wscieklizna_irl :(
NATURA
Ale jak przychodzi co do czego to większość męskich inicjatyw znika w gąszczu postów z jednocyfrową ilością polubien, świetnie widać to choćby po różnych zbiórkach, a te reklamowane twarzą jakieś różowej niemal zawsze zwracają większą uwagę... Ehhh. Pozostaje się cieszyć, że niektóre z inicjatyw
@dotankowany_noca: Faceci też czasem dostają dużo plusów:
https://wykop.pl/wpis/73469793/ehhhh-byle-do-14-dociagnac-jakos-w-tym-kolchozie-3
@dotankowany_noca: Czyli z wrzucaniem memów z internetu i gołych bab? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Masz przecież plusy przy wpisach, byłeś nie raz w gorących, nie wiem, czego byś jeszcze chciał, wrzucając akurat coś takiego. Możesz zacząć udzielać się na tagach związanych ze swoimi zainteresowaniami, wtedy będziesz częścią mniejszej społeczności i może będziesz miał wykopowych ziomeczków.
Jeśli o mnie chodzi to możesz się wygadać, ale nie obiecuje, że się z Tobą zgodzę.
Nie podejrzewając Cię broń boże o nic (nie przesledzilem Twojej twórczości tutaj) środowiska z tagów pillowskich, przegrywowskich i pokrewnych raczej za mną nie przepadają ponieważ mam w zwyczaju się z nimi nie zgadzać, podważać ich tezy i zadawać niewygodne pytania - co sprawia, że jestem jakby pośrodku, albo przynajmniej
No plusują mi a co? jeszcze mnie do tego moderacja szykanuje. Nawet nie wiem czego dotyczyły posty bo sprawdzić nie mogę..
@Kremufka2137 Spoko xD
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-15 183105
Pobierz