Aktywne Wpisy
Korek95 +5
Doradzcie, czy kupić iPhone 14 plus za 4000 zł czy Redmi Note 12 pro za 1000 zł. Zmieniam tel co jakieś 5 lat. Moje zarobki netto to ok. 4,5k. Mam na to oszczędności, ale nigdy nie kupowałem sobie nic drogiego i ciężko mi wydać tyle pieniędzy. Jednak #iphone to jest jakaś tam forma prestiżu i dlatego marzy mi się taki telefon. Co byście zrobili na moim miejscu? Pytanie do dorosłych osób, a
lisschytrus +203
Czy tylko ja mam wrażenie, że #p0lka gardzi facetem który pracuje fizycznie? Jeśli pracujesz jako robol (czyt. robak) to jesteś człowiekiem drugiej kategorii. Na mitycznym zachodzie jest może większy szacunek dla takich prac bo z takiej możesz sobie pozwolić na spokojne życie a nie tylko egzystencję.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#polityka #tusk #sejm #ziobro
@kidi1: jestes symetrystą czyli osobą niezbyt mądrą.
Mądrym ludziom robi różnicę, czy im ukradną mniej czy więcej. A czekając na partię idealną życzę powodzenia i cierpliwości. Trochę sie naczekasz, a w międzyczasie będą cie robić i będziesz się biernie
@kidi1: ktoś kiedyś powiedział że polityka i wybory są jak podróż autobusem. Jak nie ma takiego który idealnie zabierze cię do celu to wsiadasz w taki który chociaż jedzie w te stronę żeby się do niego zbliżyć. To nie koncert życzeń, tupanie nóżka i skandowanie “wszyscy” kradną robisz tylko sobie na złość i odzierasz siebie z prawa głosu.
@Gluptaki: no no, tak samo pis gadał w 15 roku też mieli sądzić platfusów i #!$%@? z tego było a po drugie nie wierze już w żadne słowa ludzi z tych dwóch partii, jak powiedzieli że chcą
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty teraz:
HAU! HAU! HAU! Masz kochać mojego nowego pana tak jak ja!
HAU! HAU! Kto nie kocha mojego pana jak ja ten będzie obszczekany!
HAU! HAU! SYMETRYSTA !! HAU! HAU!
Zadaj sam sobie pytanie piesku- Kto tu jest bardziej debilny?
@Gluptaki: Tak tak, ja się rozpisuję, tłumacze, używam prostej analogii, podsumowuję... A ty wrzucasz parę losowych słów, które mają zabrzmieć mądrze, zero uzasadnienia i myślisz, że to jest odpowiedź? Oj nie drogi panie.
Jeżeli nie mam w czymś racji to bardzo proszę, żebyś