Wpis z mikrobloga

Ile kosztuje na Stacji Kontroli Pojazdów, sprawdzenie i regulacja reflektorów? Zamieniłem się autem w rodzinie, gdzie z rok, dwa temu był wymieniany reflektor i przy ustawieniu na 0 (jazda na pusto) to świeci wyżej niż długie XD Teraz jest ustawione 3,4 żeby nie raziło w oczy, ale z kolei teraz ten drugi świeci prawie pod samą maskę xD Ja nie wiem jak tego ojciec nie widział i jak to przechodziło przeglądy xD A nie mam zamiaru czekać na kolejny przegląd z pół roku jak nie dłużej żebym przypilnował, żeby to wyregulowali.

#motoryzacja
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Palladyn400: Mam, ale regulacja jest dla obu świateł na raz. Jeden reflektor był wymieniany i ten świeci w niebo. Więc trzeba go ręcznie wykalibrować. Teraz mam ustawiany nowy na drogę to stary świeci mi tylko kilka metrów pod maską,
  • Odpowiedz
  • 0
@bubel119: O dzięki, w sobotę podjadę. Pamiętam jak w innym samochodzie byłem na przeglądzie. Oczywiście sprawdza światła i zero zastrzeżeń, a ja się go pytam. Czy one za nisko nie świecą bo mi się zdaje że tak. A on no za nisko ale to nie szkodzi XD Chyba że chce pan żebym panu wyregulował XD
  • Odpowiedz
@lentilek: 0zł.

ja podjeżdżałem do pierwszej lepszej z prośbą o ustawienie świateł i zawsze jak pytałem się ile płacę to mówili że nic.
  • Odpowiedz