Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +112
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +289
#kiciochpyta #gownowpis #filozofia
@AnonimoweLwiatko: to czy zostajesz ukarany czy nie, to kwestia interpretacji, a interpretacja jest juz twoją decyzją - przynajmniej w jakimś tam stopniu (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@AnonimoweLwiatko: Można tak to postrzegać. Ale to nie jedyna perspektywa wobec rzeczywistości. To można zmieniać. Dowodem na to może być to jak różne kultury potrafią zupełnie różnie patrzeć na różne najbardziej podstawowe sprawy i każda uważa, że to ich spojrzenie jest tym naturalnym i oczywistym ;)
Niekoniecznie.
Tak czy inaczej nadal nie musisz tego interpretować jako kara/nagroda.