Wpis z mikrobloga

@Blaskun: Kierunek Białoruś. Tam żadna unia nie będzie ci zagrażała. Fedralizacja to jedyna droga by móc konkurować z Chinami i USA. Zostało wam wycie.
@V_taurus_V: oho to teraz tylko lewica popiera unię. Nie wiedziałem że większość Polaków to lewica. Niezła urojenia macie w bani. bezdomny to zaraz ty będziesz jak zabraknie pieniędzy od Mateckiego, i rodzice cię z chaty wyrzuca.
@Wasky: Do tego właśnie nadaje, ja w przeciwieństwie do ciebie mogę kupić ciebie z twoimi miernymi rodzicami, mało, z dziatkami i ciotkami. Jesteś potomkiem ukraińskiego chłop pańszczyźnianego i nie sięgasz mi do pięt. Chłopie
@Wasky: Miernoto, W przeciwieństwie do ciebie posiadam nowy dom, i dwa mieszkania które wynajmuje, kredytu nigdy nie brałem. Mam 4 dzieci bo mnie na nie stać. Odnośnie rodziców to odziedziczę po nich (oby jak najpóźniej) 10 razy więcej jak posiadam. W przeciwieństwie do ciebie moja rodzina nie wywodzi się z chłopów pańszczyźnianych. Twój pradziad tam na Ukrainie pewnie robił na polu u mojego pradziada. Twoja prababka zapewne robiła w kuchni, jak
@V_taurus_V: zwaliles sobie już konia??( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma to jak w internecie się dowartościowywać, kabaret. Haha. Zakompleksiona mentalność wschodnia.

Współczuję dzieciom, mieć ojca bajkopisarza i pajaca.