Wpis z mikrobloga

@jjk- xD śmieszą mnie strasznie takie patafiany jak ty. Wymyślacie sobie jakieś chore teorie nie mające nic wspólnego z rzeczywistością i w to brnie cię . A ja mam pompę jak można być takim debilem. Nie pisz więcej bo się ośmieszasz.
@AiiM: Złościsz się świniak, czyli mam rację, że dupka u ciebie luźna? ( ͡º ͜ʖ͡º) Powiedz, te "spędy zboków", na które nie chodzisz, to są po prostu u ciebie w domu? Po ile wejściówki? Zalałbym takiego ciotę! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@AiiM: Wypraszam sobie, do żadnego kościoła nie mam zamiaru wchodzić! A co do dzieci, na które widać, że masz pedofilu chrapkę, to muszę cię rozczarować, ale od dzieci też mi wara!

Odwracasz kota ogonem - tylko dziecka nie odwracaj, dzieciożerco! - rozmawialiśmy o czymś zupełnie innym.

Powiedz, te "spędy zboków", na które nie chodzisz, to są po prostu u ciebie w domu? Po ile wejściówki?

Możesz wreszcie odpowiedzieć, czy to cię
@jjk- czyli trafiłem, teraz do kościoła na szczęście nie uciekacie, tylko dzieci na tym zyskają. Do szkół się chacie ale wam tam nic nie pójdzie. Rodzice cały czas na szczęście was obserwują. Wstydź się!
@AiiM:

czyli trafiłem

Żebyś ty do przedszkola tylko nie trafił!

teraz do kościoła na szczęście nie uciekacie, tylko dzieci na tym zyskają

Uciekacie? Czy ci "oni" są tu teraz z nami? To jacyś wyimaginowani wrogowie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do szkół się chacie ale wam tam nic nie pójdzie.

Pite było, czy na codzień też nie potrafisz się wysłowić? Posłałbym cię do szkoły, ale ktoś musiałby cię
@jjk- jak pisałem wcześnie nie chodzę na tęczowe piątki czy parady zboków. Ale wy **** pedofile już tak. Lgbt+P szkoda, że nie macie odwagi i to przyznać publicznie. *** was prądem. Telefonu patafianie nie masz? Wiesz jak działa klawiatura w nowoczesnym telefonie? Znowu się ośmieszyła głupia dziwka.
  • 0
zawsze może lewa strona zorganizować podobny, ale jakoś nie chce.

@arkadi2020: przecież były dwa marsze w Warszawie ostatnio, jeden w czerwcu, drugi na początku października
via Wykop
  • 0
@AiiM:

jak pisałem wcześnie nie chodzę na tęczowe piątki czy parady zboków

Może jakbyś chodził, to twoje brudne fantazje zderzyłyby się z realnym światem, i trochę byś znormalniał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale ty wolisz przecież być od tyłu bardzo mocno posuwany ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale wy **** pedofile już tak.

My? Ja i twoi kumple? Ja i twoi starzy? O innych
  • 2
@jjk-: gdyby nad jego głową wyświetlały się jego komentarze z wykopu to by nie zarobił na chusteczki tak by go normalni ludzie opluwali z każdej strony.
Syndrom oblężonej twierdzy, jakieś analne fiksacje, urojenia. Ciekawe ile on musi w siebie ładować leków żeby w ogóle móc pisać takie wysrywy bez napadów szału