Aktywne Wpisy
grexo +14
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
trinty +46
#gry bardzo mnie wciagneli nawet bardziej od wiedźmina
Nie żałuję zakupu
Nie żałuję zakupu
Smokowski- gość co na piłce się nie zna, ale ma zasłonę dymną w postaci pieprzenia o Ligue 1, bo starzy 30 lat temu załatwili mu tam wyjazd, więc może se cytować nagłówki z Lequipe czy innych France Football, bo nikt tego nie zweryfikuje xd znacie jakieś kanały poświęcone piłce francuskiej? Może są, ale tych o włoskiej, niemieckiej czy nawet holenderskiej jest cała masa, a tamte są dla grona 50 pasjonatów. A dodatkowo nie raz mówiłem, że powinien przestać udawać że tą piłkę lubi tylko zacząć gadać o tenisie, bo w---------e było jak w programach piłkarskich non stop się w-------a z jakimś wjazdem o tym że Hurkacz pokonał kogoś w podrzędnym turnieju, albo to co Sabalenka powiedziała. No i w końcu też ktoś powiedział to co ja mówiłem od dawna- ego top! Potrafił w co 2 programie powtarzać czasem że gra w tego tenisa zasranego z Taco i Quebo, no kryzys wieku średniego wjechał mocno, no i też zagadkowe dla mnie było że Twarowski z którym uchodził swego czasu za jeden z najlepszych duetów, raczej pomija jego temat w dyskusjach i nie żałuje braku współpracy.
Borek- i wyszło szydło z worka, coś co podejrzewaliśmy od dawna, czyli chamstwo, buractwo i prostactwo.. Nic więcej nie trzeba dodawać.
Pol- od początku jak był jechany to go broniłem. Eee nie ma wiedzy, eee gada pierdoły. A Smokowski czy prosty debil z Dębicy to konkurencją dla Ćwiąkały byli momentami? No właśnie. Okazało się dokładnie tak jak myślałem- to zwykły, poczciwy gość, co nikomu źle nie życzy. A pisałem to już w 2018, jak gość se mógł latać po mundialach i IO do końca życia, a wolał promować amp-futbol czy paraolimpiadę. Robił programy z tymi ludźmi, pokazywał ich historię, i było czuć w tym że mu nie zależy na zasięgach tylko że ma w tym poczucie takiej bezcelowości. Odnajdywał się w internecie, streamy robił głównie po to by se pogadać z chatem a nie p-------ć swoje prawdy życiowe objawione, był dystansik, i dodatkowo gość wydaje się być jednocześnie inteligentny, bo jak na przykład teraz wie jak ubierać w słowa odejście stana. Wydaje mi się że on czasem woli udawać trochę głupszego niż jest, a w zasadzie to nie udawać tylko ten dystansik i żarty z samego siebie, oraz to że w sumie jak na dymogennego patostreamera nie pchał się w konflikty i nikogo nie kontrował (np, Buraka jak śmiał się z jego rozwodu) sprawiało takie wrażenie. Top gość, z nim bym najchętniej na jakieś piwko wyskoczył.
Stanowski- Cwany, inteligentny lis. Rozumie co mu się opłaca, dokładnie wie jak co ma ubrać by zawsze wyjść na wygranego. Wystarczy spojrzeć na tą sytuację, by widzieć jak on działa. To fakt jest hipokrytą, to fakt wie co mu się opłaca, czasem coś o-----e ale koniec końców zawsze wychodzi na wygranego każdej sytuacji. I co z tego że robił fikołki odnośnie 711, jak chwilę wcześniej był Najman, a chwilę później Janoszek? Gość jest przebiegły, każdy ruch ma rozplanowany i wie co robić by nie tracić. I to widzimy właśnie teraz, gdzie p-------ł 2 filarom Kanału Sportowemu tak, że ci mogą się jedynie schować, jednocześnie pokazując że zostawia kanał bez bezpośredniego topienia go (sytuacja z Wandzlem np). No i to było widoczne od dawna że kanał na nim stoi, on najwięcej tworzy, on najwięcej pracy wkłada. Drugi pod tym względem był Pol chyba, który również miał swojego programy, często był prowadzącym, bo Smokowi czy Borkowi pewnie piórko z głowy spadło gdyby musieli zejść z afiszu jakiegoś podrzędnego programu na kanale. Ale wracając do Stana, niezależnie czy p------i czy nie, to niech dalej robi swoje, bo jednak te jego programy towarzyszyły mi i pewnie wielu przez ostatnie 3 lata, więc niezależnie od tego czy będą o piłce, czy o polityce czy o innych absurdach to niech to robi.
#kanalsportowy