Aktywne Wpisy
lorquu +205
Metodzik +282
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Niestety bez niespodzianek. Im chłop wyższy i więcej włosów tym lepsza ocena, im niższy i łysy tym ocena gorsza, podczłowiecza...
brutalne to
#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow
No i co, ja też patrzę pod kątem partnerek na niższe niż wyższe.
@valerius-romulus: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eridanus: Akurat to było wyjaśniane milion razy na tagu. Faceci są zirytowani bo praktycznie przez cały czas wałkowana jest teoria według której "najważniejszy jest charakter" i według tego wychowywane są kolejne pokolenia (chociaż młodzi zdają już sobie bardziej sprawę z nadrzędności wyglądu).
O ile faceci zawsze mówili, że dla nich ważnymi cechami są aspekty wizualne partnerki tak one gadały o cechach charakteru jednocześnie w swoich zachowaniach całkowicie temu
@eridanus: Twoja rada nie ma sensu bo zwyczajnie nie ma takich kobiet xD.
@eridanus: Pomijając fakt, że akurat my na tagu wiemy o co chodzi to bawi mnie, że nazywasz "oszukanymi dzieciątkami" setki milionów facetów na całym świecie. Może to i prawda
Łał kobietom podobają się przystojni mężczyźni! Cóż za odkrycie! Nobla powinni ci dać bro za ujawnianie tak okrutnej prawdy XDD