Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +36
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
ProstolinijnyW +11
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
Z tego co zrozumiałem są jakieś patche. Ale który wybrać jak dla samej apki youtube jest ich kilkadziesiąt? Nie moge tez spaczować zwykłej apki YT którą mam na tel. Jest to totalnie nieintuicyjne i niezrozumiałe a instrukcja nie pomaga w niczym.
#revanced
1. Ściągasz sobie na kompa buildera https://github.com/inotia00/rvx-builder/releases/tag/v3.10.1
2. Odpalasz, ściąga się co ma się ściągnąć, patchujesz (klikasz zaznacz wszystko, oczywiście część się nie zaznaczy, ale tak ma być. Polecam ręczne dodanie patcha translate, żeby mieć j. polski).
3. Przerzucasz powstałe revanced apk i microg apk na tel.
4. Nadajesz uprawnienia do instalowania nieznanych apek
5. Pomijasz monit
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni gdzie te czasy gdzie się po prostu instalowało Vanced z jednego źródła prosto na tel, a takie jakieś chuje muje, kompilowanie na kompie
xda jest sprawdzonym i największym forum od androida na świecie, ale może reddit cię przekona