Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +244
Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
Chodzi o dopisanie tutaj "orientacji seksualnej" i "tożsamości płciowej". Jak widać nie dotyczy to tylko osób LGBT ale hetero też, nie mówiąc już o tym, że ten sam przepis dotyczy również nienawiści na tle wyznania, narodowości czy rasy.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #manipulacja #klamstwa #lgbt #prawo #neuropa #konfederacja #polityka
@R187: 18 posłami to sobie mogą nogi od stolika blokować
@sexlord: @Anon_daru Te przepisy są po to aby się holokaust nie powtórzył, ale geje tez ginęli w obozach więc ewidentnie ich tu brakuje.
@R187: ja pierd... kabaret. Tożsamość płciowa? XDDDDD Więcej takich debilizmów niech przepychają, więcej :D hahahah
Jak ktoś się czuje urażony to idzie do sądu i pozywa z KC. Proste. No, ale tęczowi
*
aszyści jak zwykle chcą implementować bolszewicki zamordyzm.@R187: raczysz żartować xD?
@Anon_daru: Nie: