Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Wiem, że jestem tu w mniejszości, ale idealne zakończenie fatalnej pandory. Chociaż może po tej pandorze rozumiecie lepiej, dlaczego najbardziej nie trawiłem Kukiza i Tori. Fałszywi do cna. To jak Kukiza montażem załatwili, jak kłamał im w żywe oczy i próbował nieporadnie coś tłumaczyć(chyba nikt nie zrozumiał co on mówił) - cudo. Jego mina po - cudo. Fun fact, Oliwka po pandorze powiedziała, ze Kukiz miał tutaj dużo kłótni, co jest totalną bzdura. On odpalił Lucy i to była jego "jedyna" przewina, on z nikim się tam nie kłócił właśnie, dla każdego był bratem łatem. I to jest piękne, że ta decyzja, z pozoru błaha i normalna, spowodowała domino, które go zmiotło. Wioha rozprowadziła pandorę wzorowo i nagle wszyscy inni zauważyli, ze jemu chodziło tylko o przetrwanie, a przypodobanie się grupie zamiast postawienia na uczucia paradoksalnie stalo się obciążeniem. Pięknie i dla mnie niespodziewanie, bo jestem pewien, ze to pandora go obnażyła.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnalitykK: zgadzam się - Kukiz przedobrzył. Jest tak mało inteligentny, że na potrzeby wygranej wymyślił, że bedzie udawał, że ma relacje romantyczna z Oliwka, w co już nikt mimo wszystko nie mógł uwierzyć. XD

A wystarczyłoby, żeby powiedział, że była to relacja przyjacielska i już grillowania byłoby mniej.

Przyznam sie, że trochę mnie zdziwiła ta ilość głosów, bo ogólnie Kukiz był tam raczej lubiany. Ale masz rację - Łucja z
  • Odpowiedz
Wioha rozprowadziła pandorę wzorowo i nagle wszyscy inni zauważyli, ze jemu chodziło tylko o przetrwanie,

@AnalitykK: fakt ,zrobiła to w sumie jako jedyna tam zadając konkretne pytania, nie dawała się zbyć byle pitoleniem,
ale jednocześnie odwróciła uwagę od Szczocha który miał zdecydowanie więcej na sumieniu ,choćby i to że Pawelec odpulił Łucję i cała wina spadła na niego choć to była Szczocha manipulacja,łaził za nim i go nakręcał przeciw niej,
  • Odpowiedz
  • 3
@wu-wu-la: tak samo uważam, Kukiza zgubiła ta obłuda, bo mógł powiedzieć że się fajnie dogadują i tyle. Jakby był inteligentny to nawet mógł powiedzieć, że trochę przez przypadek się złączyli, a okazało się, że super się dogadują i dobrze ze sobą czują. A po drugie właśnie nikt, a na pewno ja się nie spodziewałem, że go tak na pandorze obnażą i będzie celem też Wiohy. Wydawało mi się, ze Lucy
  • Odpowiedz
  • 1
@Amikamamy: trochę jest w tym racji, ale już to pisałem gdzieś, Srocha większość ma tam przeczytanego i nawet na tej pandorze, po treści pytań bylo to widać, jedno z nich brzmiało "czy wiesz że straciłeś szacunek u wszystkich". Dlatego się na nim nie skupiali IMO. A w finale jest bez szans, przecież już tutaj odpadłby o włos, a glosy które poszły na Kukiza w większości, jak nie całości pójdą też
  • Odpowiedz
Srocha większość ma tam przeczytanego

@AnalitykK: no właśnie i to mnie dziwi,
większość wie jaki z niego dupek,sam się przyznał że był ciulem i atencjuszem i jakaś część z tego w nim nadal tkwi,
ewidentnie powiedział to po to żeby wzbudzić litość bo miał ciężkie dzieciństwo,
a jednak dali mu szanse wejścia do finału, a powinni go z hukiem wy....ać
  • Odpowiedz
  • 2
@Amikamamy: teoretycznie powinni, ale jednak bardziej ich ta obłuda Kukiza w danym momencie obchodziła. Weźmy taką Lucy. Oczywiste jest, ze nie znosi Srocha i chętnie by go wyp.. z programu, ale jednak można domniemywać, ze zagłosowała na Kukiza. I zrobiła IMO slusznie. Pozostali również, a Srochowi nie dadzą wygrać w finale. Dosięgnie go HP sprawiedliwość:)
  • Odpowiedz
@AnalitykK: ten sezon niestety został też najsłabiej poprowadzony przez produkcję. Uczestnicy, dopiero oglądając odcinki, zobaczyli prawdziwą twarz swoich „przyjaciół”. Fałszywce i nudziarze doszli najdalej, a pozwolili odpaść osobom szczerym i takim z którymi była by zabawa. Można by było ich przynajmniej posłuchać. Cieszę się, że wywalili szambinę, ale nawet ona mówiła to, co myśli. Wiochy też nie lubiłam, ale wygarniała na pandorze wzorowo. Tymczasem nijaki Michał, Patryk, Krzyś perskie oko,
  • Odpowiedz