Aktywne Wpisy
Oltwk93 +254
andbatros +615
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
Aż mi się smutno #!$%@? robi jak widzę takie rzeczy. Niektórzy ludzie są okrutnie obrzydliwi i obrzydliwie okrutni. Jakbym musiał swojego psa oddać (nie wiem co by się musiało stać żeby taka sytuacja zaistniała w sumie), to znalazłbym mu najlepszy na świecie dom, a na pewno już nie chciał za niego kasy. Co to #!$%@? telewizor jest...?
@Lysy_z_Oporowa: na jej probilu na fb już nie ma tego wpisu :P
W ogóle co to za schiza "parishiltonowa" by nosić psa w torebce? Coraz częściej widzę takie pańcie.
PS Analiza nie uwzględniająca czy cena słuszna czy nie.
@kamilsien: Problem znaleźć dla pieska dobry dom? To kude rower jest, że go ktoś "nie będzie szanował
No waśnie, ale jak? Założyłem, że nikt z jej znajomych nie chce przygarnąć. A skąd wiesz, że obcy będzie się nią należycie opiekował?