Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +68
Mam znajomego, który skończył uczelnię wojskową i jest oficerem Wojska Polskiego. Na studiach poznał dziewczynę i wzięli ślub, żeby służyć w jednej jednostce. Dostali mieszkanie służbowe, łącznie w wieku 25 lat zarabiają ponad 200 tysięcy netto na parę rocznie. I wiecie co? W przypadku wojny będą jednymi z pierwszych, którzy #!$%@?ą za granicę.
I nie będą jedynymi. Obecnie w wojsku jest masa cwaniaków i kobiet, po 30/40, którzy poszli do WP jedynie
I nie będą jedynymi. Obecnie w wojsku jest masa cwaniaków i kobiet, po 30/40, którzy poszli do WP jedynie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Czy bycie kredyciarzem jest jakoś GENETYCZNIE połączone z wyzywaniem ludzi od NIEMAJĄCYCH MIESZKANIA XD?
Czy taki człowiek myśli że jak nie masz kredytu to nie masz mieszkania? XDDD?!?!
Czemu się tu udzielam jeszcze?, Bo jestem działaczem społecznym a mieszkalnictwo ma teraz gigantyczny problem, oczywiście nie te inwestycyjne tylko społeczne :)
@555666wedf534hthnet5ry6: Bo kredyciarz potrzebował pożyczkę, żeby się wyprowadzić od mamusi i w głowie mu się nie mieści, że nie każdy jest tak niezaradnym pantoflem
@555666wedf534hthnet5ry6: w sumie trafilem na taka tinderowe. uy ze mam kilka mieszkan XDD
Mam dwa mieszkania.
A komentarz typu nie stać cie, mieszkasz z mamą itp to już dzisiaj drugi widzę. Was mocno swędzi że nie każdy musi brać kredyt.
Taak, lepiej wynajmować i płacić komuś niż wpłacać na swoją kupkę w banku. Logiczne, pewnie