Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci

Czy bycie kredyciarzem jest jakoś GENETYCZNIE połączone z wyzywaniem ludzi od NIEMAJĄCYCH MIESZKANIA XD?
Czy taki człowiek myśli że jak nie masz kredytu to nie masz mieszkania? XDDD?!?!

Czemu się tu udzielam jeszcze?, Bo jestem działaczem społecznym a mieszkalnictwo ma teraz gigantyczny problem, oczywiście nie te inwestycyjne tylko społeczne :)
  • 12
@555666wedf534hthnet5ry6 haaa #!$%@? kisnijcie dalej w chacie że starymi. Jeśli nie stać cie na kredyt to jesteś biedakiem bo wystarcza ci tylko na mieszkanie u starych. Czyli zarabiasz minimalna. Kredyciarze napędzają zyski moich ukochanych spoleczek więc #!$%@? się od nich. Za to ty imbecylu mieszkający u mamczity nie masz żadnego przełożenia na zysk przedsiębiorców bo nie stać cie nawet na lejsy za 9zl.
@555666wedf534hthnet5ry6: przeczytałem twój ostatni komentarz pod mirkoanonimem gdzie się o to zesrałeś, podczas gdy op ci dosyć merytorycznie napisał. Aż przekleję ten komentarz i twój wysryw bo mnie rozbawił:

Najczęściej ponad stan żyją osoby biorące bociana i inne podobne pożyczki gotówkowe. Te osoby to nie są osoby, które uzbierały na wkład własny i kupiły mieszkanie, tylko nieroby na socjalach, którzy nie pracują. Oni się nie przejmują ani inflacją ani niczym innym.